Vásárhely nem felejt

2024. január 12. 19:44

Vásárhelyen tudjuk: Lázár János csak olyan embert fog elindítani, akit ő saját kezűleg irányít majd.

2024. január 12. 19:44
null
Márki-Zay Péter
Márki-Zay Péter
Facebook

„Hódmezővásárhelyen méltán nem népszerű Lázár János, hiszen örökségként a legmagasabb adókat, a legnagyobb adósságot és a legnagyobb korrupciót hagyta maga után.

Lázár János azonban emberein keresztül továbbra is ellenőrzése alatt akarja tartani Hódmezővásárhelyt és azt próbálja eladni, hogy a Fidesz leendő polgármester-jelöltjét nem ő irányítja majd, hanem a béke angyala fog indulni.

Vásárhelyen tudjuk: Lázár János csak olyan embert fog elindítani, akit ő saját kezűleg irányít majd.

Lázár János tart attól, hogy nem tudják visszaszerezni Vásárhelyt és minden eszközt bevetnek majd, akár a lejáratókampányokról, a voksturistákat betelepítéséről, vagy a szavazás napján tartott disznóvágásokról legyen szó.”

***

Ezt is ajánljuk a témában

Nyitókép: Hungary Prime Ministry Press Office/Anadolu Agency/Getty Images

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 34 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
ami személyes
2024. január 14. 20:40
Hihetetlen . Egy ilyen ember akart Magyarország miniszterelnöke lenni. Sok a baj, de azért annyira mégsem , hogy MZP hatalomra kerülhessen. Egyszer ugyan bejött egy ilyen gátlástalan hazudozás ( Gyurcsány-Orbán vita) , aztán jött az őszödi igazság és remélem tanultunk belőle.
Hangillat
2024. január 13. 19:16 Szerkesztve
"Vásárhely nem felejt" Vásárhely leejt.
enes
2024. január 13. 15:06
"...Vásárhely nem felejt..." - talán Egy alpolgármester és három ( ha jól tudom ) jegyző ügye vajon mit jelent a helyiek számára?
polárüveg
2024. január 13. 14:12
Márki-Zay Uram! Tisztelettel kérdem, és mi a helyzet a USÁ-ból elfogadott dollárokkal? Az Hódmezővásárhely érdekében történt?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!