Rottweiler kölykök alatt szakadt be a Duna jege (VIDEÓ)

2024. január 29. 21:59

Búvárok és tűzoltók siettek a bajba jutott állatok segítségére Dunaharasztinál.

2024. január 29. 21:59

Elszökhetett otthonról az a két rottweiler kölyök, akiket a tűzoltóknak kellet kiementenie a Dunából Dunaharasztinál – derült ki a Tények összefoglalójából. A kutyákat a helyiek vették észre, de nem tudtak segíteni a bajba jutott állatokon, így a tűzoltók segítségét kérték. Ahogy a képeken is látszik, az egyik eb alatt beszakadt a jég, a másik pedig a mocsaras részen, a nádasba szorult be. 

Búvárok és tűzoltók segítségével sikerült kimenteni a két elkóborolt kutyát, amelyek egyikéért a jégre is kimerészkedtek a tűzoltók. Az állatokat a parton a dunaharaszti állatvédők mellett a kutyák tulajdonosai is várták. Szerencsére kiderült, hogy nem hűlt ki egyik állat se, mostanra pedig az otthon melegében pihenik ki a nem mindennapi kalandot.

Nyitókép: TikTok

 

Összesen 7 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
rockercicc
2024. január 29. 23:48
"otthon melegében"? Ezek a szerencsétlen kutyusok valószínű azt sem tudják mi az! Ilyen "embereknek" max. plüsskutyát szabadna tartani!
namégmitnem
2024. január 29. 22:13
Tisztelet és köszönet a tűzoltóknak, Az emberi faj krémje.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!