Kirúgták a betegszállítót, aki magára hagyta Curtis édesanyját

2024. január 22. 17:56

Mezítláb, köntösben hagyták a folyosón, rokonait pedig nem tájékoztatták erről.

2024. január 22. 17:56
null

Széki Attila, művésznevén Curtis többek között a Mandinernek is mesélt arról, mi történt a minap édesanyjával: az idős nőt kórházba szállították, a megbeszéltek szerint Székiék vitték volna haza, azonban kiderült, hogy a betegszállító már hazavitte a nőt, ám erről a rokonokat nem értesítették. Mivel Curtis édesanyjánál nem volt kulcs –hiszen fiai vitték volna haza–, nem tudott bejutni lakásába és értesíteni sem tudta szeretteit. 

Ezt is ajánljuk a témában

Az Országos Mentőszolgálat szerint mulasztás történt és vizsgálatot indított az ügyben. Mint kiderült, a betegszállító a nőt mezítláb, köntösben, egy műanyag székre ültetve az ajtó előtt hagyta. Egy magyar betegszállító cég képviselője az ATV Híradóknak azt mondta, a szóban forgó szállítást végző cég munkatársának cselekedete elfogadhatatlan. A betegszállító cég, a Filter Fitt Kft. tulajdonosa Curtis testvére szerint felhívta őket és elnézést kért, szavai szerint tudja, hogy megbocsáthatatlan ami történt. 

Ezt is ajánljuk a témában

Azt a tájékoztatást adta, hogy az ő beosztottja hibázott, így azonnali hatállyal el is küldte a cégtől. A szóban forgó alkalmazott már nyolc éve volt a cégnél. A cég felajánlotta a családnak, hogy ha bármiben tud, akkor segít nekik.

Nyitókép: Földházi Ároád/Mandiner

Összesen 50 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
KBA98
2024. január 23. 17:34
A nagy "művész" miért nem figyel az édesanyjára?
edico
2024. január 23. 09:25
Mindenekelőtt azt kellene kivizsgálni, hogy ez a kábítószerfüggő épelméjű-e még. Hogyan tudta az édesanyját magára hagyni? Ha nekem valamelyik hozzátartozóm ellátásra szorul nem hagyom magára míg biztos kezekben nem tudom.
kalapali2
2024. január 23. 05:07
Volt szerencsém a betegszállítókhoz. Szívkatéterre vittek Szentesről Szegedre. Fél Csongrád megyét bejártuk, Kecskemétről vettük Szeged felé az irányt. A kórház csak a beteg vagy hozzátartó kérésére adja haza a beteget betegszállítóval. Ennél a szupersztárnál valami sántít a mesében. A betegszállító szerintem azonnal kaphatott mln. 2 ajánlatot, nem egy felkapott mesterség. Másik esetben szóltak, hogy du. haza mehetek.Beszéltem a gyerekemmel, csak meló után tud haza vinni, a doki azt mondta míg ott vagyok ellátnak, nem tesznek ki. A kovidos időben történt az eset, a doki mondta, hogy nem ajálja a betegszállítást a sok féle betegséges emberekkel.
Perczel Éva
2024. január 23. 05:05
Széki Attila a nagy cserbenhagyó! Lássuk csak: Elmaradt koncertek, mert cserben hagyta Majoros Péter, és a közönséget. Cserben hagyta felségét, és gyerekét, mert újítani volt kedve. Most meg cserben hagyta az anyukáját, mert nem tudta kivárni, hogy mikor, és hová kerül a sürgősségi osztályról! Az hogy a mamánál nem volt lakáskulcs, cipő, és mobiltelefon sem az is a cserbenhagyás része.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!