Kezd összeállni az „ellenállás tengelye” Moszkvától Pekingig és Teheránig

2024. január 17. 13:13

Pedig lehetett volna ez másképp is.

2024. január 17. 13:13
Demkó Attila
Demkó Attila
Facebook

„Alább kiteszem a hétfői Aréna és M5 beszélgetés You Tube videóját – szerintem érdekes beszélgetések voltak. Fontosnak tartom ismét leszögezni – a mai Nyugat kritikája nem a Kelet dicsérete. De ha valaki nekem tud mondani egyetlen nyugati fegyveres beavatkozást az 1990-es iraki óta, ami minden tekintetben sikeres volt és tartós stabilitást hozott, akkor kérem tegye meg. 

A fegyveres demokrácia-terjesztés totális bukás, a nemzetépítés totális bukás, felemásak a balkáni eredmények, a grúz és ukrán nép vajon mit kapott a 2008-as ígérettel – és így tovább. Kezd összeállni az »ellenállás tengelye« Moszkvától Pekingig és Teheránig, fél tucat kisebb szövetségessel. Pedig lehetett volna ez másképp is. Ami történt (nem kis részben a neokonzervatív őrület miatt) az pontosan a neokonzervatív doktrina ellentéte.”

Nyitókép: MTI/EPA/Szputnyik/Kreml/Pool/Ramil Szitdikov

 

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 20 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
tvingaren
2024. január 18. 09:20
Irak, mint siker? Attol mert ott katonailag nem lettek AZONNAL megszivatva az amerika mogott allo erok, az meg messze-messze nem siker, koma! Tulsagosan onmagad hatasa alatt allsz.....
Akitlosz
2024. január 17. 18:32
"Kezd összeállni az „ellenállás tengelye” Moszkvától Pekingig és Teheránig Pedig lehetett volna ez másképp is." Igen, de jobb ez így.
ptrfarkas43
2024. január 17. 18:25
Az ukrán nácik első osztályú szekértolója hogy aggódik.
fintaj-2
2024. január 17. 18:10
"Pedig lehetett volna ez másképp is." Mégis hogyan, kinek az érdekében, milyen eredménnyel? A felfuvalkodott gömböc elnyelt volna mindent? Bekövetkezett volna a Fukuyamai jóslat, a történelem vége, örökös PAX USA?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!