Karácsony: Túléljük, ha beledöglünk is – Budapest legyőzhetetlen! (VIDEÓ)

2024. január 01. 15:14

A főpolgármesternek idén „nem lesz ideje a gyűlölködésre”.

2024. január 01. 15:14

Karácsony Gergely, Budapest főpolgármestere közösségi oldalán köszöntötte a fővárosiakat és honfitársait. A videóban kiemelte, a világ, amelyben élünk, a „kizsákmányolásra” épül.

„A természet már fellázadt ez ellen, az emberek azonban nem. Ők ugyanis nem a kizsákmányolóikat gyűlölik, hanem sokszor egymást. Magyarország és a világ sok más helye ma gyűlöletben él. Gerjesztett indulatokkal feszülnek egymásnak olyan emberek, akik akár barátok is lehetnének. Budapest erejét az adja, hogy szembemegy ezzel a korszellemmel.

Karácsony Gergely a 2024-es választási évre is kitért köszöntőjében.

Tudjuk mi jön. Gyűlöletcunamit zúdítanak ránk!

De nekünk nem lesz időnk gyűlölködni, mert a város jövőjével leszünk elfoglalva.” – jelentette ki a főpolgármester.

A teljes üzenetet megtekintheti alább:

Fotó: Facebook-videó

 

Összesen 116 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Perczel Éva
2024. január 02. 06:35
Lánchíd gyilkos, Pesti úti halálosztó, ukrán gabona hasonmás (génmanipulált, emberéletre veszélyes, környezetére, és gazdaságra ártalmas) ellopta a sok-sok milliárdon túl még a budapestiek jelszavát is, amit 2019 októbere óta mondogatunk, azaz "túléljük, ha belehalunk is. Ő azt írja, hogy döglik, de hát tőle ennyi telik....
irmag2
2024. január 01. 22:08
"Túléljük, ha beledöglünk is", legyen így és egyeztesd, hogy a passzív testmagasságod töretlen maradjon, mint a legfőbb értéked!
nempolitizalok-0
2024. január 01. 21:58
T.Péter nem érti, hogy a 9-es miért nem tudja pótolni a 109-est. Az a gond, T.Péter, hogy a gazdád, Karácsony sem érti.
jooeee
2024. január 01. 21:29
Szerintem dögöljetek bele!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!