Ezt ne csináld, ha megállít a rendőr! (VIDEÓ)

2024. január 18. 13:13

Hasznos tanácsok mindenkinek!

2024. január 18. 13:13

Vélhetően az igazoltatással kapcsolatos negatív tapasztalatai miatt készítette a rendőrség azt a TikTokon megosztott rövid videót, amelyben olyan viselkedésmintákat mutatnak be, amelyeket érdemes mellőzni egy közúti ellenőrzés során. Ha kiváncsi arra, hogyan mit kell tenni akkor, amikor félreállít a rendőr, feltétlenül tekintse meg az alábbi videót:

Nyitókép: TikTok

 

Összesen 18 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
kar-6-alom
2024. január 18. 18:31
Azért a rendőröknek sem kellene néha a császáristenkirályt játszani. Sajnos van néhány rossz tapasztalatom a hatalommal való visszaélésről, flegmázásról és az ok nélküli büntetésről. Igaz, van sok pozitív tapasztalatom is.
Akitlosz
2024. január 18. 15:52
Fésülködni szabad?
EX_Terminator
2024. január 18. 14:49
EZ IS RÉGES RÉG KI LETT TÁRGYALVA.
ghelmddfd
2024. január 18. 14:38
gazoltatással kapcsolatos negatív tapasztalatai miatt készítette a rendőrség a --------------- 1. Nem igaz, hanem rakta, raktaga, és rekkent. 2. A kapcs nem magyar, hanem bullshit, így raknta. 3. Tap-tapat baltát libernyáksmasszert... 4. Nem kész izé, hanem rejt magyarul. 5. Nem rendőrár, dolga nem van a ra -re stumával, hanem libernyáksmasszer, dolga nem van a rendvel, a rációval, de én országtagadó vagyem, nekem rejku van, a butaká illegitim,a magyar nyelv indogermán és germán nyelv, nem fingár, de az alkoholizálmány halandzsa, így az úgymond personáliák illegitimek, ergo a libernyáksmasszert meredejteni, ölni kell.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!