A kérdések nem fogynak, ellenkezőleg – sokasodnak

2024. január 24. 16:54

A konferanszié, Gulyás Gergely meg nap, mint nap lep meg minket fantasztikus poénjaival.

2024. január 24. 16:54
Juszt László
Juszt László
Facebook

Az év 4. hete. A kérdések nem fogynak, ellenkezőleg – sokasodnak.

Nyilván nem tudja, hogy ebben az Ön által nem szeretett városban a háború előtt mintegy hatvan kabaré működött. Ma csak egy, amit Ön működtet. A konferanszié, Gulyás Gergely meg nap, mint nap lep meg minket fantasztikus poénjaival. Például azzal, hogy kijelenti: »a jognak még a Szovjetunióban is nagyobb tisztelete volt, mint ahogy az Európai Bizottság az uniós közösségi jogot alkalmazza.« Csak azt nem tette hozzá, hogy a legfőbb jogvédő a KGB volt. Egyetért vele?

Mondja elgondolkodott mostanában, amikor az idénre 65.000 külföldi vendégmunkás vízumot adnak ki, hogy mekkora tragédia ennek az országnak, hogy közben 600.000 munkaképes fiatalt elüldözött?

Ezt is ajánljuk a témában

Ön azt nyilatkozta, hogy 1,5 millióan küldték vissza a nemzeti konzultációs ívet. Mondjuk elhiszem – bár Ön már annyiszor állított dolgokat, amikről nem sokkal később kiderült, hogy köszönő viszonyban sincsenek az igazsággal. De adódnak a kérdések: mennyi volt a támogató, s mennyi az elutasító ív? Ön szerint mi lett a 6,5 millió vissza nem küldött ívvel? Szóval ellentétben Önnel, szerintem semmi jelentősége az egész cirkusznak. Azt pedig, hogy Ön erre a – bizonyítatlan – 1,5 millióra hivatkozik  nem érzi nevetségesnek?

Az olasz miniszterelnök Meloni után, most a szlovák Fico is palira vette Önt, mert miközben vendégeként bőszen egyetértett azzal, hogy az ukrajnai fegyverszállítások károsak és csak a háború elnyújtására jók, aközben otthon törvényi úton biztosítja az ukrajnai fegyverexport sima működését. Szóval ugyanazt csinálta Önnel, amit Ön évek óta tesz velünk…

Másik nagy barátja is pofára ejtette? A törökök már a héten megszavazzák a svédek NATO tagságát. Elfelejtette ezt Önnel közölni?

Van Önnek fogalma arról, hogy az a mondata, hogy »az alapítványba került pénzek elveszítik közpénz« jellegüket tulajdonképpen ennek az országnak a kirablását, sokezer milliárd ellopását eredményezte és eredményezi?

Figyelmeztette már valamelyik udvaronca, hogy az üzemanyagár emelése, az új szemétdíj, a tulajdonukba került Vodafone brutális áremelései – mind az idei inflációt fogja az egekbe vinni?

A külügyminisztere folyamatos kapcsolatban van Lavrov kollegájával. A világot bejárta a hír, hogy az orosz hadsereg 20.000 gyereket rabolt el, mint valamikor régen a törökök Magyarországról. Figyelmetlen voltam, vagy tényleg nem tette szóvá ezt sem Szijjártó?”

***

Ezt is ajánljuk a témában

Nyitókép: Facebook

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 44 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Krupp Skya
2024. január 26. 07:39
Azé furcsa hogy nem akad egyetlen buzi, kommunista vagy orvvadász aki lájkolja ezt az egyszer balnapokat látott fasz fejű kretént.
SyncBaer
2024. január 25. 20:19
A mocskos, hazug állításaid és zavarkeltő szándékod miatt, azonnal be kellene perelni téged Juszt!
monuskaroly
2024. január 25. 16:01
Te meg egyre kevésbé vagy vicces!!!!!!!!! Ha meg komoly? Az még nagyobb baj!!!
pipa89
2024. január 25. 11:41
"Csak azt nem tette hozzá, hogy a legfőbb jogvédő a KGB volt. Egyetért vele?" Langley kemény ellenfél, különösen Sorossal és a jenki külüggyel karöltve az: Brüsszelben. Erről ennyit, Juszt. Juszt, hogy nincs igazad, internacionalista lobogó!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!