A Facebookon drámaian csökkent a posztjaim elérhetősége

2024. január 30. 19:12

Hogy miért, nem tudom.

2024. január 30. 19:12
Szentesi Zöldi László
Szentesi Zöldi László
Facebook

„Hadd mondjam el, hogy a Facebookon drámaian csökkent a posztjaim elérhetősége. 18 ezer követőm van, a szokásos több százas reakciók helyett csak néhányan látják, amit ideírok.  
Hogy miért, nem tudom. A bejegyzéseim miatt biztosan nem, mert azokat szisztematikusan törlöm pár óra után. De ez a jelek szerint nem számít. 
Egyébként sem írok már ide sokat – sőt, néha hetekig semmit – de azért ezt szerettem volna jelezni nektek. 
Néha azért majd jelentkezem. Üdv mindenkinek!”

Nyitókép: Képernyőfotó

***

 

 

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 32 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
alexandrosz-2
2024. január 31. 11:10
Ne tettesd magad hülyébbnek, mint ami vagy! Tudod te nagyon jól, hogy hiába nyalod a zsidó segget 24/7 szünet nélkül, attól még csak egy zsidókeresztény goj vagy, amibe bármelyik zsidó - jelen esetben a cukorhegyi egyik aljas noném samesza - beletöröljeti a lábát. A szar zsideszes bandátok pedig eddig is szó és reakció nélkül tűrte az aljasságaikat, ahogy most se beperelted őket, hamem nyivákolsz a zsidó gazdáidnak a kegyelemért. Nincs zsidó kegyelem. Nincs zsidó hála. Hiába ajvékolsz!
2024. január 31. 10:18 Szerkesztve
Talán ugyanazért, amiért a youtube-on nem lehet délidőben egyből elérni az M1 Híradóját élőben, egyből az Euronews híradóját kínálja be. A FOS keresőmotorja minden felületen dolgozik. Itthon a Soros NGO-k bejelentik az oldalt, a felhasználót, kap egy kis hátrébb sorolást és slussz. Minden nemzeti hangot elnyel a FOS.
zavulon
2024. január 31. 09:44
ki ez?
Skywalker_bp
2024. január 31. 09:30
@ez D-dúr és e-moll - végre valaki. Azt hittem én vagyok itt az egyetlen olyan konzi, aki hány a Fidesztôl.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!