A baloldal ismét túszul ejtette a főváros lakosait

2024. január 05. 17:29

Hogyha külföldi érdekről van szó, Karácsony Gergely vigyázállásban aláír.

2024. január 05. 17:29
Kőrösi Koppány
Kőrösi Koppány
Facebook

„A Budapestet csak politikai zsákmánynak tekintő magyarországi baloldal ismét túszul ejtette a főváros lakosait.

Az alábbi ábrán jól látható, hogyha külföldi érdekről van szó, Karácsony Gergely – a főváros élére állított báb – vigyázállásban aláír, de ha a kormánnyal tengelyt lehet akasztani, akkor semmi nem számít. Nem számítanak a budapestiek, nem számít a környezetvédelem (a megszűnő agglomerációs járatokon utazók kénytelenek lesznek autóba ülni), nem számít semmi, csak a politikai ellentét szítása.

A korábban a Deutsche Bahn, 2023 októbere óta pedig az angol Arriva-csoport tulajdonában lévő VT-Transman (most: Arrivabus) nevű céggel Karácsony Gergely 2022. nyarán újabb 10 évre meghosszabbította a korábbi szolgáltatási szerződést. Ennek éves díja majdnem a duplája annak, mint amennyit a kormány most kér majdnem ugyanennyi (150 helyett 120) busz, plusz a teljes – 97 kilométeres – HÉV-szolgáltatás működtetéséért.

A külföldiek előtt gazsulál, a magyar embereket képviselő kormánnyal pedig még azon az áron is a konfliktust keresi, hogy többszázezer ember munkába járását lehetetleníti el. Júniusig. Akkor választhatunk a magyar főváros élére egy a budapestieket, és nem az adományládák urainak érdekeit szolgáló főpolgármestert.”

Nyitókép: MTI/Illyés Tibor

 

 

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 35 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Zolt
2024. január 08. 07:56
Tommaso 2024. január 05. 22:37 Attól még hogy tele szemeteled 1 írás helyett 100 al nem lesz belőle jó röplap,tanán csak a iq lájtot fogják látni olvasni belőle. Én egy helyen válaszoltam rá. Mivel a lánchídnál szerződészszegés történt,a hid megépétí költsége is járna.Abból építünk akkor máshol,de b.pesten egy hidat,hisz kisajítottátok,szerződészszegés mellett. Remélem kezd fény derengeni végre/talán. Azaz tartoztok karigerivel kézen vagy átölelve megcsokolgatva a kis bkovcsogot,egy híd árávál. Erre varjál gombot.Mert ez tény valójában. Szerintem
baronet
2024. január 06. 14:48
Vigyázzállás, te balfasz.
irmag2
2024. január 06. 14:30
Ez sem hazaárulás, hiszen pénzért történt!
pollip
2024. január 06. 07:08
Jó tudni az árkülönbözetet!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!