A 2006-os rendőröknek szobrot követelő újságíró most a közmédia megszüntetését javasolja

2024. január 12. 19:53

Felettese, Németh Péter Népszava-főszerkesztő pedig egyetért abban, hogy szobrot állítsanak a 2006-os brutális túlkapásokban részt vett rendőröknek.

2024. január 12. 19:53
null

Ahogy korábban megírtuk, Batka Zoltán, a Népszava egyik szerzője a 2006-os brutális túlkapásokban részt vett rendőröknek szobrot szeretne állítani. Véleménye szerint „a rendőrök egy kanyi vasat sem kaptak a helytállásukért”, ezért szobrot kellene állítani ezeknek a rendőröknek, 

»akik életük kockáztatásával is megvédték a város népét a szervezetten fellépő szélsőjobbos utcai harcosok pogromjától.«”

Az újságíró pénteken a baloldali KlikkTV Mélyvíz című műsorának vendége volt, ahol Németh Péterrel, a Népszava főszerkesztőjével beszélgetett, többek között a szoborállítás ötletéről is, és Németh bizony egyetértett kollégájával.

Szóba került a közmédia

Németh Péter a beszélgetés során felhozta a lengyel közmédia jelenlegi helyzetét, amire reagálva Batka Zoltán azzal a „javaslattal”  állt elő, hogy 

amennyiben a magyar ellenzék nyer 2026-ban, meg kellene szüntetniük a közmédiát.

Mint mondta, 2010 óta kiderült, hogy a közmédia nem csupán drága, de „állati veszélyes” is. Szerinte le lehet vele tarolni a vidéket, és bármit el lehet hitetni vele az emberekkel.

A teljes beszélgetést itt tekintheti meg:

***

Ezt is ajánljuk a témában

Nyitókép: Képernyőfotó

Összesen 65 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Bájron
2024. január 14. 11:05
Ez a batka, egy takony náci!
Picnic Niki
2024. január 14. 04:35 Szerkesztve
Sztem a közmédiát azért kell megszüntetni, mert minden kormányváltáskor kirugdalják a munkatársak javát és fizethetjük nekik a hatalmas végkielégítéseket. Az vicc, h ellenzéki rádió az éterben nem fogható -mielőtt vki azzal jön, megszegték, stb, mások is, és mégsem vették el a frekvenciájukat-, meg a médiatanács is ellenzékiek nélkül működik. A Fidesznek nem kellett volna teljesen kisajátítani és a párt uralma alá hajtani. A hatalom telhetetlenségét az is bizonyítja, h még a digitális rádiózást is megszüntette, nehogy az ellenzéknek legyen egy kis lehetősége megszólalni az éterben. Kétségtelen, h korábban nagyon kevesen hallgatták, mert akkor irreálisan drágák voltak a készülékek, fogható adók sem nagyon voltak, és nagyobb reklámot sem kapott, h ilyen létezik. A közmédia megszüntetése után, nem lehetne eztán egy párt monopóliumává tenni. Aki azt mondja, teljes itt a médiaszabadság, akkor a hatalom miért nem engedi át a közmédia felét? :D
sober
2024. január 13. 21:52
németh meg ez a fabatka! jó páros! most nézzük őket, amig lehet, mert hamarosan az agyvérzés elviszi őket! :) ez a 2 alak bizonyosan károsodott!
Xplorator
2024. január 13. 17:29
Ez egyébként zsidó? És Lonsdale melegítőfelsőben ad interjút? Egyébként milyen színvonalat képvisel az - bárki is legyen - aki "mackófölsőben" megy be egy stúdióbeszélgetésre? Az anyja ezt tanította neki gyerekkorában? (Ezek bevezető kérdések)
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!