Nem akármilyen képet posztolt Giorgia Meloni Novák Katalinnal

2023. augusztus 25. 21:08

Egy érdekességet is felfedeztünk a képen.

2023. augusztus 25. 21:08
null

A Mandiner korábban már beszámolt róla, hogy Novák Katalin pénteken megérkezett a Vatikánba. „Megérkeztem a Vatikánba, ahol hamarosan Ferenc pápa fogad audiencián” – írta hivatalos Facebook-oldalán az államfő, aki fényképeket is posztolt a tiszteletére kivezényelt pápai testőrségről. Ezt követően találkozott az olasz kormányfővel, Rómában.

Ezt is ajánljuk a témában

Meloni: Barátságunk, közös értékeink erőt adnak

„Nagyon örülök, hogy találkozhattam Magyarország köztársasági elnökével, kedves barátommal” – írta a Twitter-oldalán Giorgia Meloni. „Barátságunk, közös értékeink erőt adnak ahhoz, hogy továbbra is együtt dolgozzunk azokon a kérdéseken, amelyek nemzetünk és népeink érdekében összekötnek bennünket” – fogalmazott Olaszország miniszterelnöke.

Érdekesség, hogy Giorgia Meloni által megosztott fotón úgy tűnik, mintha épp egy Mandinert lapozgatna az olasz kormányfő.

Mutatjuk az olasz miniszterelnök bejegyzését:

Nyitókép: Twitter

Összesen 153 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
masikhozzaszolo
2023. augusztus 27. 23:00
Nézem a képet. És eszembe jut, hogy a Gajdics, meg mások, érdekesnek találják, hogy Nováknak nincs meg Zelenszkij telefonszáma. Természetesen nincs meg. Melyik nő az aki elkéri egy mutogatós szatír telefonszámát?
csapláros
2023. augusztus 27. 18:23
Namond 2023. augusztus 27. 14:52 Hazudsz, fixa ideákat mantrázol és hülyeségeket kérdezel feleslegesen, mert NEM OLVASOL. Az Európai Bizottság MOST hagyta jóvá azt a 77,1 millió euró (29 milliárd forint) értékű magyar állami támogatási programot, amellyel az állam a mezőgazdaság, a halászat és az élelmiszeripar terén működő vállalkozásokat támogat az Ukrajna elleni orosz háborúval összefüggésben. Az orosz piaccal kapcsolatos EMBARGÓ miatt a magyar agráripari export új célországa immár az elmúlt évek ÁLLAMI erőfeszítéseinek eredményeképpen: KÍNA lesz, amely a magyar borexportnak már a negyedik legfontosabb célországa. A közép-európai országok közül Magyarország rendelkezik a legtöbb termékcsoportra vonatkozó exportengedéllyel Kínába (sertés-, liba-, kacsa-, marha- és nyúlhús, élő ló, tej, valamint búza).
csapláros
2023. augusztus 27. 18:09
Namond 2023. augusztus 27. 14:44 NE TERELJ bazdmeg! A lakosság rezsi támogatott gázt kap, a vállalkozások piaci árat fizetnek. a lakosság Európa szerte a legkevesebbet fizeti. Tehát HAZUDTÁL és buktál. Amúgy NYITOTT KAPUKAT döngetsz te szerencsétlen! Miután a libsik kiharcolták, hogy az állam a rendszerváltás után a privatizációval kivonuljon a gazdaságból mára a többszörös (migráns, Covid, háborús) krízis enyhítésére, az elmúlt évtizedben Magyarország a Nyugathoz hasonlóan az állami gazdaságbefolyásolás és a nemzeti tulajdon megerősítésével reagált. Így került sor a köztulajdonú gazdasági társaságok megerősítésére, ezen belül a MÁV részvények visszavásárlására, a MOL részvények felvásárlására, vagy a mindinkább előtérbe kerülő önkormányzati, illetve állami tulajdonú hulladékgazdálkodási zrt.-k létrehozására, az energetikai piacon lévő állami részvétel növelésére (távhő-szolgáltatók, Paksi Atomerőmű stb.), illetve a hatósági árszabályozás 2013-ban történt bevezetésére.
csapláros
2023. augusztus 27. 17:59
Namond 2023. augusztus 27. 14:39 Vagyis átmentél óvodásba.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!