Pressman az amerikai baloldal politikai aktivistája

2023. december 04. 21:24

most éppen egy nálunk elavultnak számító, ráadásul évek óta működésképtelen fegyverrel próbálja legyőzni a valóságot.

2023. december 04. 21:24
Kötter Tamás
Kötter Tamás
Facebook

Pressman az amerikai baloldal politikai aktivistája, aki most éppen egy nálunk elavultnak számító, ráadásul évek óta működésképtelen fegyverrel (intézményes antiszemitizmus)próbálja legyőzni a valóságot. 

Nem fog sikerülni.”

***

Ezt is ajánljuk a témában

Nyitókép: ATTILA KISBENEDEK / AFP

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 8 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Welszibard
2023. december 05. 08:57
Mark Palmer USA nagykövet, aki a Demszky Gábor SZDSZ-es vállát ölelgette 1989 március 15-én, hogy mindenki lássa, kit szeretne a hatalomban látni az USA - ugyanígy direktben beavatkozott a magyar belpolitikába. Csak akkor még senki nem koppintott az orrára. Palmer később 600 millió dollárral (ezt vajon ki adta neki?) média nagyhatalmat alapított, melyet átjátszott az RTL-nek. Így bízzon meg az ember a "szövetségesében".
EX_Terminator
2023. december 05. 07:40
Ezt már nyugaton is hatástalanította valaki...
faramuci
2023. december 05. 06:37
Azzal a felhanggal küldték ide őnagyságát, hogy eddig még a legkeményebb kormányokat is megtörte...... Hát itt beszopott (talán nincs is ellenére)
states-2
2023. december 04. 22:48
Hadd csinálja, ez a hülye buzi csak a hazai elvtársainak árt azzal, hogy úgy viselkedik, mint a komcsi elefánt a porcelándemokráciában.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!