Kinevezték az új országos kórházi főigazgatót

2023. december 29. 07:10

Révész János kinevezése január 1-jei hatállyal lép életbe.

2023. december 29. 07:10

Révész János lesz az új országos kórházi főigazgató, kinevezése a csütörtöki Magyar Közlönyben jelent meg. Az Országos Kórházi Főigazgatóság vezetőjét Pintér Sándor belügyminiszter javaslatára Orbán Viktor nevezi ki január 1-jei hatállyal.

Mint ismert, Pintér Sándor belügyminiszter 2023. december 31-ei hatállyal két országos intézet és öt vármegyei kórház főigazgatójának magasabb vezetői kinevezését vonta vissza

***

Ezt is ajánljuk a témában

Nyitókép illusztráció. Fotó: Pixabay

 

Összesen 5 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
tintapaca
2023. december 29. 10:43
Remélem, hogy a Kaposvári Kaposi Mór kórházból végre eltávolítják Dr. Repa Imre stratégiai igazgatót, vagy tanácsadót, vagy milyen címe van!
syphax-2
2023. december 29. 09:30
Dr.Révész főigazgató főorvos úr mindezidáig RENDET RAKOTT ÉS TARTOTT--PÉNZÜGYI ÉS ORVOSSZAKMAI VONALON is EGYARÁNT--A Borsod-Abaúj-Zemplén vármegyei, megyei és egyetemi oktatókórházban...pazarul. ORSZÁGOS ELISMERTSÉGE INDOKOLT ÉS JOGOS. GRATULÁCIÓ!
chief Bromden
2023. december 29. 08:16
Feltölti rezidensekkel az OKF-t, és a megüresedett főigazgatói posztokat? Páran tartották a ktgvetést, úgy látszik hiába. :(
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!