Keményen kell bánni az ellenzékkel!

2023. december 11. 06:08

Ha lennének kemény ítéletek, az jót tenne a baloldalnak is.

2023. december 11. 06:08
Fricz Tamás
Fricz Tamás
Magyar Nemzet

„Ebből szerintem az következik, hogy az ellenzék feltételezhető ténykedése a választások külföldi pénzek, szervezetek segítségével való megnyerése után elvileg a hazaárulás jelenlegi paragrafusába is beleütközhetne – és a következmények akkor nagyon súlyosak lehetnének. De vajon lesz-e, aki – ha ezekben az ügyekben valóban elmarasztaló bírósági ítélet születik – felveti, hogy az ellenzék hazaárulást követett el?

A kérdés természetesen költői.

Egyszóval a magyar igazságszolgáltatás magáról állít ki bizonyítványt akkor, amikor a fenti baloldali bűnügyekben időben hoz-e ítéleteket, vagy ezt nem teszi meg.

És egyben a magyar demokratikus kultúrát is vagy fejlesztjük, vagy sem. Egyébként ha lennének kemény ítéletek, az jót tenne a baloldalnak is. Ugyanis ha esetleg emiatt (is) széthullana, akkor megnyílhatna előttük egy valóságos megújulás lehetősége – ugyanis a jelenlegi felállásukban tényleg csak a képviselői és egyéb politikai kifizetéseik megléte a tét számukra, semmi egyéb.

És akkor Gyurcsány Ferenc viselt dolgairól már nem is szóltam – minek tenném? Ő a mi életünk szép, kellemes, megunhatatlan, eltörölhetetlen része. Kell ő nekünk, mint egy falat kenyér, nem?”

***

Ezt is ajánljuk a témában

***

Ezt is ajánljuk a témában

***

Nyitókép: Facebook

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 42 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
papalimapapa
2024. január 15. 11:03
Értehetetlen, hogy a Legfőbb ügyész miért nem indított még hivatalból eljárást. A Btk. vonatkozó cikkeje egyértelmű. Nettó hazaárulás! Btk. 258. § (1) Az a magyar állampolgár, aki Magyarország függetlenségének, területi épségének vagy alkotmányos rendjének megsértése céljából külföldi kormánnyal vagy külföldi szervezettel kapcsolatot vesz fel vagy tart fenn, bűntett miatt öt évtől tizenöt évig terjedő szabadságvesztéssel büntetendő. (2) A büntetés tíz évtől húsz évig terjedő vagy életfogytig tartó szabadságvesztés, ha a hazaárulást a) súlyos hátrányt okozva, b) állami szolgálat vagy hivatalos megbízatás felhasználásával, c) háború idején vagy d) külföldi fegyveres erő behívásával vagy igénybevételével követik el.
Rigor_mortis
2023. december 11. 21:54
Szegény elnyomott fideszkormány. Nem tudja megvalósítani 2/3-dal az ötleteit, mert az alig mérhető baloldal mindenben megakadályozza őket. Ezért el kell vonni még azt a maradék pár milliárdot is, és odaadni a cöf-cöf-röfnek, hogy kiegyenlített legyen a verseny.
KBA98
2023. december 11. 17:38
Jó sok nagy börtön és diliház kell nekik! és vagyon elkobzás!
FeketeFehér
2023. december 11. 15:56
Fricz Tamás bűncselekmény hiányában is lecsukatna pár ellenzéki politikust, aki nem tetszik neki. Tamás egyre hülyébb. :)))
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!