Tavaly már eltiltották foglalkozásának gyakorlásától a számlagyár miatt szerdán letartóztatott ügyvédet

2023. november 29. 22:58

A Pesti Srácok több olyan céget is talált, amelynek vagy tulajdonosa, vagy ügyvezetője a letartóztatott jogász.

2023. november 29. 22:58

Ahogy korábbi cikkünkben mi is beszámoltunk róla, a bíróság letartóztatott egy praxisától eltiltott budapesti ügyvédet. A jogász olyan gazdasági társaságot működtetett, amely az adócsökkentés érdekében több mint 241 millió forint összegben fogadott be valótlan tartalmú számlákat.

Ezt is ajánljuk a témában

A Pesti Srácok cikke szerint a 37 éves ügyvédet tavaly már eltiltották a foglalkozása gyakorlásától. A portál több olyan céget is talált, aminek vagy tulajdonosa, vagy ügyvezetője a ma letartóztatott jogász. 

Specialitása a büntetőjog, az ingatlanjog és az öröklési jog voltak. 

A nyomozóhatóság üzletszerűen elkövetett, különösen nagy vagyoni hátrányt okozó költségvetési csalás bűntett elkövetése és más bűncselekmények miatt folytat eljárást a 37 éves férfi ellen. A bíróság a feltárt körülményeket megvizsgálva a letartóztatása mellett döntött – olvasható a cikkben.

Nyitókép: YouTube / Képmetszet

Összesen 4 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
EX_Terminator
2023. november 30. 03:01
TI SENKIHÁZI FÉRGEK EGÉSZ EGYSZERŰEN MEG FOGTOK AZÉRT DÖGLENI MERT AZT MERÉSZELITEK KÉPZELNI HOGY A HÜLYESÉGEITEK ENGEM BÁRMIRE IS KÖTELEZNEK. TI EGÉSZ EGYSZERŰEN HULLÁK VAGYTOK ÉS A SZARSÁGAITOKBÓL SEMMI NEM VITA TÁRGYA, SOHA SEMMIRŐL NEM FOGOK TUDOMÁST VENNI ÉS MINDENÉRT ÖLÖK.
EX_Terminator
2023. november 30. 01:42
Ti még mindig azt képzelitek hogy a legkevésbé is érdekel hogy milyen szarságokkal beszéltek, meg mivel jöttök mit csináltok? Egyszerűen szarok a pofátokba és azzal foglalkozok amihez kedvem van.
tetx
2023. november 30. 00:00
Tiltsák el mégjobban, szemmel láthatóan használ.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!