Tálibok a magyar határnál? Köszönjük EU!

2023. november 08. 16:41

Európát erőddé kell tenni.

2023. november 08. 16:41
Kaszab Zoltán
vasarnap.hu

»Ne gyertek, nincs itt helyetek!«

Ez lenne a nulladik lépés, amelyet Európának meg kellene végre tennie a saját biztonsága érdekében. Mert ne legyenek kétségeink, a tálibok és más bűnszervezetek képviselői nem fognak megállni az európai határoknál. Nekik lekötelezett ezrek és tízezrek lépnek ugyanis Európa területére és egyre több szervezett bűnözői csoport ismeri majd fel a drog, a prostitúció, vagy éppen a különböző pénzlehúzó csalásokban rejlő lehetőséget. Ezek a bűnbandák el fogják lepni Európát azokkal a terroristákkal együtt, akik most is épp bosszúszomjasan várják azt, hogy a kontinensre jöjjenek és elpusztítsák azt.

Hány barbár cselekedetnek kell még történnie, mennyire kell káoszba taszítani a nyugat-európai társadalmakat ahhoz, hogy valaki végre kimondja: ne gyertek?!

Persze – ahogyan említettem – ez csak a nulladik lépés kellene, hogy legyen, a szavakat ugyanis tetteknek kellene követnie. Európát erőddé kell tenni. A saját biztonságunk érdekében éppen ellentétesen kell cselekedni, mint ahogyan azt Brüsszelből szajkózzák. Azt kell tenni, amit máshol – ahol még számít a nemzeti érdek – már régen felismertek. A világ hasonló fejlettségű részei ugyanis erődítmények. Az Amerikai Egyesült Államok, Japán, Ausztrália, vagy épp a gazdag arab országok nem engednek be a területükre akárkit. Jól felfogott érdekeikből adódóan megszűrik és megválogatják, hogy ki az, aki a területükre léphet. Európa még most sem ismerte fel, hogy ez az érdeke, a naivitás kora és ideje azonban hamarosan le fog járni. A bevándorlás ugyanis egy új, az eddigieknél sokkal veszélyesebb szakaszába lépett és ezt nemsokára a nyugat-európai utcákon is megtapasztalják majd.”

***

Ezt is ajánljuk a témában

 

Nyitókép illusztráció. Fotó: MTI/Balogh Zoltán

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 37 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Mich99
2023. november 24. 11:50
A muszlim-ölelgető libsik már 2013 környékén kihirdették, hogy nem szabad Európát erőddé tenni! Látjuk az eredményt...
Hangillat
2023. november 09. 14:15
Biden elusásította Afganisztánt... Hová Ca(OH)2 kis nyulacska? Ingyom-bingyom Tá libe...; tálib megy makkhetesi erdőbe. Rőzse ropog, gépkarabély ropog, hitetlenekre anti-hunyadizmust hozok!
altercat1
2023. november 09. 09:09
Reméljük, most, hogy a szerbek eltakarították a szemetet, nem hagyják visszaszivárogni a határhoz!
hátakkor
2023. november 09. 08:06
Már bent vannak és szülnek.. A meccs elment.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!