Pressman libaebédre sietett, de nem járt sikerrel

2023. november 11. 19:28

Az amerikai nagykövet a Kertvárosi Tanyaudvarban járt.

2023. november 11. 19:28

David Pressman amerikai nagykövet a Budapesten található Kertvárosi Tanyaudvarba látogatott Szent Márton-nap alkalmából. 

A nagykövet X-oldalán számolt be nem mindennapi élményéről: 

„Szent Márton-napra libavacsorát akartam enni, de úgy tűnik, túl korán jöttem ezeknek a madaraknak. Nagyon élveztem a Kertvárosi Tanyaudvarban tett látogatásomat, ahol többet tudtam meg a szervezetről és az ünnepet övező hagyományokról”.

Nyitókép: David Pressman/X

 

Összesen 91 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Maciapu
2023. november 13. 14:16
"libavacsorát akartam enni," ----------- Látom, ezt a szöveget is egy csupán közelmúltban állampolgárságot kapott közel-keleti újmagyar fordította, és írta meg ezt a brutálisan fontos cikket. Magyar ember ugyanis tudja, hogy libát lehet enni, libavacsorát nem, ahogy reggelit és ebédet sem. Magyar ember eszik valamit vacsoráRA, reggeliRE és ebédRE. Különben pedig az eredeti angol szerint nem libavacsorát akart enni ez a deviáns zsidó gané, hanem libavacsorát akart élvezni, ami nem ugyanaz. A fogalmazásokból láthatóan tele van a Mandiner és a Magyar Nemzet szerkesztősége ilyen új honfoglalókkal.
Zolotarjov
2023. november 12. 20:12
Töltött libanyak csojlettel, ugye..😁
Vladiszláb
2023. november 12. 16:56
Ezt a magyar gyűlölő, pedofil buzit még nem utasították ki az országból? Ennyire félünk?
formaegy-2
2023. november 12. 16:01
Elég lett volna ha a LIBÁS Bajnait hívta volna magához. Ő még térdelt is volna, a libákról is mesélt volna, az öngyilkos emberekről is akiket a halálba küldött, jól lakott volna egy kis "C"-vitaminnal, te pedig te terrorista amcsi "megkönnyebbültél" volna. Libás Bajnai nem csípte volna a töködet........... Mocskos amcsi! Szégyen, és gyalázat, hogy még nem utasították ki az országból!!!!!!!!!!!!!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!