Kifordított Robin Hoodok

2023. november 08. 17:56

Nem kellene hagynunk, hogy a libernyákok – immár nyilvánosan – szétlopják az államot!

2023. november 08. 17:56
Huth Gergely
Huth Gergely
Magyar Nemzet

„Forradalmi kiáltvánnyal rukkolt elő a 444.hu a napokban, Lopjátok szét az államot! címmel. Megjegyzendő, nincs ebben semmi új, már 1919-ben, majd 1945–47-ben is ugyanezen elvek mentén szerveződött meg a vörös hatalmi hálózat. A bolsevikok mindig is buzgólkodtak szétlopni az államot, ha a kormányrúd közelébe kerültek. Az utódok, azaz a Horn–Medgyessy–Gyurcsány–Bajnai-kormányok, ha másban nem is, de e téren teljes mértékben szakértőnek bizonyultak.

A szerkesztőségi véleményt Herczeg Márk fogalmazta meg, nyilván azért ő, mert neki nem kell a szomszédba mennie némi munícióért, ha uszításról, a nemzeti oldal dehumanizálásáról vagy a keresztényüldözés mártírjain való gúnyolódásról van szó.

Mindenesetre nem lehet csak úgy elmenni a kiáltvány mellett, annyira szürreális élmény egyszerre sorosista árjatudatba és Uj Péter-féle rötyögős jófejkedésbe csomagoltan viszontlátni Karl Marx és Rosa Luxemburg kipróbált tanait!

Engedjék meg, hogy hosszabban idézzem az eszmefuttatást, ha már 2390 forintért beléptem a »Körbe«. Ebbe tartoznak, akik készek besegíteni a tulajdonosnak, azaz a közismert nemzetközi szélhámosnak és nyílt társadalmi világboldogítónak a B kategóriás magyar nyelvű propagandatermék finanszírozásában. (Az A ugyebár a Telex volna, a C a Partizán, aztán jön az Átlátszó, a Direkt36 és a többi, egészen a ZS kategóriáig, mely ma már minden téren az ÉS, amely ugyebár se nem élet, se nem irodalom, de még létezik.)”

Nyitókép: Andrzej Rostek/Getty Images

 

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 29 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
kobi40
2023. november 11. 09:58
Huth! Az nem tűnt fel, hogyErdélyt, a Székelyföldet is megszállták, a liberális kulturális apparatcsikok, mint pl. Novák Tata lánya Nagyváradon, a Sepsiszentgyörgyi Tamás Áron Színházból befogadó, alternatív szart csináltak? Nemcsak itthon rombolnak nemzeti mázzal bekenve magukat, hanem szerte a határon túli magyarság között is. A Tusványosnak nevezett Fidesz dzsemborin kizárólag anarchistaszutykok szórakoztatják ac közönséget. Akkor kik is a Fidesz-KDNP tagjai?!
kobi40
2023. november 11. 09:21
"számot kellene vetni az elmúlt 13 év kultúrpolitikájával, és átgondolni: kell-e etetni a szörnyeteget és a szörnyecskéket? Mielőtt még valóban nekiveselkednek, és szétlopják a magyar államot…" Az nem tűnt fel, hogy a köztévé műsora egyrakás szar? Az nem tűnt fel, hogy a világzenét támogatják ezerrel és a gagyi, celeb szart az autentikus magyar kultrúa helyett? Az nem tűnt fel, hogy a Hadiknak semmi köze a magyarsághoz, de leginkább a Habsburg nosztalgit élteti? Az nem tűnt fel, hogy az ÖSSZES KULTRUÁLIS ÁLLAMTITKÁR ÉS AZ ÖSSZES KULTURÁLIS INTÉZMÉNYVEZETŐ (zene, film, színház stb.), MIND SZDSZ KÖZELI, ULTRALIBERÁLIS, SUNYI GAZEMBER:Szőcs,PrőhleL. Simon és a többiek?: Az sme tűnik fel, hogy az MNM élére jelölt "történész hölgynek semmitörténész szakmai referenciája? Az sem tűnt fel, hogy LEZSÁK, BENCSIK CSÚSZTAT. L. SIMON HAZUDIK (diáktól, nyugdíjastól, kérik a személyi igazolványt) BAYER LAPÍT?! Kik vagytok ti, Pesti Srácok?
Barna Kutya
2023. november 09. 18:57
Gergely! Elolvastam a teljes írást. Mit akarsz? Jöjjön vissza a TTT? A pénz nem a FIDESZ pénze,hanem a magyar adófizetőké. Akik között van jobboldali és baloldali szavazó. A nyavalygás helyett inkább azon kéne dolgozni, hogy meg tudjanak jelenni a jobb oldalhoz köthető előadók. Miért nem lehet hallani pl. Ismerős Arcok zenét,stb.? Ők miért nem szerepelnek fesztiválokon (még Debrecenben sem a Campuson )? Ezzel kéne inkább foglalkozni!
Szekértábor
2023. november 09. 09:46
Nem értem, mi ebben a hír. Belebetegszenek, ha nem lophatnak.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!