Harminckét év foci alatt nem sérült meg annyiszor, mint az RTL-es boksz miatt – kifakadt a korábbi válogatott játékos

2023. november 28. 21:03

Kabát Péter hosszasan sorolta a műsor miatt összeszedett sérüléseit.

2023. november 28. 21:03
SZTÁRBOX

Ahogy korábban a Mandiner is beszámolt róla, Kabát Péter, korábbi válogatott labdarúgó is részt vett az RTL Sztárbox című műsorában, ahol Rácz Jenő séffel szemben maradt alul a küzdelemben. A mérkőzés második negyedében Rácz olyan erős ütést vitt be Kabátnak, hogy a sportoló eszméletlenül esett a földre.

Ezt is ajánljuk a témában

Az egykori focista később az Instagram-oldalán arról számolt be, hogy a boksz miatt a térdét is meg kellett műteni. Legutóbbi bejegyzésében pedig azzal viccelődik, hogy 32 éves profi labdarúgó pályafutása során nem szenvedett el annyi sérülést, mint 5 hónapnyi bokszolással. 

Ezt is ajánljuk a témában

„Hüvelykujj törés, eszméletvesztés, bordatörés, térdműtét” 

– sorolja a sérüléseit.

***

Nyitókép: RTL/Képernyőkép

 

 

Összesen 32 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
pragmatika
2023. november 29. 19:04
Hát, a Petinek emlékeim szerint a foci sem ment nagyon. (Na, jó, a magyar bajnokságban ellötyögött, de nemzetközi szinten a csúcs a török meg az osztrák bajnokság volt neki.) A válogatottban gólt nem szerzett. Az ökölvívást is el kell felejtenie. Hát, igen a "celeb" műsorokban talán elmegy. Mondjuk én ott nem láttam, mert nem nézek ilyen szarokat. De biztos ott jó. (Abban a kategóriában)
KBA98
2023. november 29. 17:21
Nem tudom, hogy miért kell egy ilyen "műsor"? A séf kiütötte Kabát Petit, szegény nagyon megszenvedte, de nincs harag. Viszont a nagyképű Istenes Bence minden negatívumot megdöntött. Annyira el van ájulva magától, hogy az nem kifejezés. Ma a Bocskor rádiójában hallgattam a megnyilatkozását, ez elég volt arra, hogy még jobban megutáljam, pedig valaha kedveltem, mert nagyon aranyos kisfiai vannak! Az RTL-t általában nem nézem, de erre a meccsre kíváncsi voltam. Ez a pali nem szabály - és nem jogkövető, a sport nem is érdekli, csak a saját egója!
Öreg Palóc
2023. november 29. 09:37
Meg is érdemli !!! " Aki korpa közé keveredik, azt megeszik a disznók !!! " Szóval ne panaszkodjon.
Lakat1983
2023. november 29. 08:52
Aki ebben a proli fasságban részt vesz, az tényleg elvesztette az eszméletét. Nagy Örvájn "színész" még "értelmiséginek" is meri magát nevezni a sztárbokszos bohóckodás után. Szánalmas, ócska pojácák, egytől egyig.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!