Csak a szokásos: Soros alapítványa ismét antiszemitizmussal vádolja a magyar kormányt

2023. november 23. 08:18

„Antiszemitizmus által mélyen beszennyezett propagandáról” beszél a szóvivő.

2023. november 23. 08:18

A magyar kormány politikai kampánya, amely az Európai Bizottság vezetőjét és „Soros György pénzember fiát gyalázza, antiszemitizmus által mélyen beszennyezett propaganda” – mondta szerdán Soros alapítványának szóvivője a Reuters szerint.

A cikkben kiemelik: a magyar kormány szóvivője szerint azonban „alaptalanok” azok a vádak, amelyek szerint a kampány antiszemita lenne. A portálon azt írják: az óriásplakátok, amelyek Orbán 2024-es európai parlamenti választásokra irányuló kampányának részét képezik, Von der Leyent ábrázolják Soros fia, Alexander mellett, amelyhez a következő mondatot fűzik: 

Ne táncoljunk az ő dallamukra”.

„Soros György és liberális nézetei az elmúlt évtizedben Orbán pártjának állandó célpontjai voltak. Soros zsidó származása, és a Fidesz propagandájában betöltött központi szerepe miatt egyes kritikusok antiszemitizmussal vádolják a pártot” – olvasható a cikkben.

Nyitókép: Facebook

 

Összesen 25 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
vamonos
2023. november 24. 03:24
Már a zsidók is megmondták, hogy a Soros klánt szidni nem antiszemitizmus. Már nekik sem hisznek? Amúgy meg nem nálunk vannak Izrael elleni tüntetések meg izraeli zászlók égetése. Kicsit szálljanak magukba.
pandalala
2023. november 23. 11:44
:-DDDD
bf109g14
2023. november 23. 10:22
És miközben az antiszemitizmus vádját fogalmazták, az ablakuk alatt több tízezer muszlim üvöltötte, hogy halál a zsidókra. De ott nincs probléma, az csak szólásszabadság. Sorost és a sleppjét izraelben sem kedvelik (finoman szólva). Nem az a baj vele, hogy zsidó _származású_, hanem az, hogy egy filantrópnak álcázott tömeggyilkos spekuláns, aki a vagyonát emberek ezreinek halálával és százezreinek tönkretételével szerezte. Szerintem az öreg belehülyült a gondolatba, hogy a fiacskája buz... izé, pc: meleg, és ezért erőlteti ezt az egész blmqt őrületet. Kábé, mint egyszeri apuka, akinek a fiát csúfolják az oviban, mert félfülű, erre nekiáll levágni a többi gyerek fülét is az egyenlőség jegyében. Csak ez rosszabb, mert fél füllel lehet élni, de pöcs nélkül egy férfinak nehezebb. Érdekelne a valós statisztika, a (műtéttel) nemváltók hány százaléka bánja meg a döntését...
A szexárdi láncfűrészes böllér
2023. november 23. 09:34
Egy buzzancs bibbancs is lehet rendes ember, Alex(a) 🤓 nem az, hanem egy 💩kupac!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!