Változékony Időjárás: esős napok következnek

2023. október 24. 06:48

A következő napokban változékony időre számíthatunk a fővárosban és az ország több területén is.

2023. október 24. 06:48
null

Az Köpönyeg jelzése szerint keddtől szombatig esős és felhős napok várnak ránk.

Kedden párás és rétegfelhős reggel után délnyugat felől megnövekszik a felhőzet, és a kora délutáni óráktól nyugat, délnyugat felől egyre többfelé várható eső és zápor. A délnyugati szél megerősödik, és a hőmérséklet 20-21 fok körül alakul.

Szerdán reggelig szinte mindenhol eső és záporeső várható. Napközben délnyugat felől csökken a felhőzet, de estétől északnyugat felől újabb esőzések érkezhetnek. Az erős nyugati szél mellett a hőmérséklet 15-20 fok között alakul.

Csütörtökön erősen felhős idő várható, reggel párás levegővel. Hajnalban és reggel ismét többfelé eshet eső, de napközben helyenként kisüthet a nap. A délnyugati szél erős lesz, és a hőmérséklet körülbelül 19 fok körül alakul.

Pénteken borult időre és országos esőzésre kell számítanunk. Az északnyugatira forduló szél viharossá fokozódhat, és a hőmérséklet 15-19 fok között valószínű.

Szombaton marad az erősen felhős idő, szórványos záporokkal. A délnyugati szél több helyen lesz élénk, és a hőmérséklet körülbelül 16 fok körül alakul.

Az időjárási körülmények gyors változása miatt javasolt az esernyő és a könnyű, réteges öltözködés a következő napokban. 

***

Nyitókép: Képernyőfotó

 

 

Összesen 0 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!