Pressman asszony Magyarországért aggódik

2023. október 06. 20:10

Persze Pressman friss nyilatkozata a példa rá, nagyon nem akarják, hogy Orbán Viktor kormányon maradjon.

2023. október 06. 20:10
PRESSMAN, David
Horváth K. József
Horváth K. József
Magyar Hírlap

„Pressman amerikai nagykövet asszony ezúttal a pécsi Pride élén menetelt, »diplomaták az egyenlőségért« feliratú molinót víve másokkal együtt. Férjét, aki húsz éve házastársa, nem lehetett látni a felvételen, de valószínűsíthető, hogy itt sem hagyta magára törékeny feleségét, aki a magyar véleménynyilvánítás szabadságáért aggódik.

Pressman asszonyt a nyugati diplomácia jeles képviselői is elkísérték. Például Désirée Bonis holland nagykövet, aki beszédében kiemelte, hogy bár a (sorosista) Amnesty International által szervezett szivárványnapot lejárató kampány övezte, azonban vannak eszközök, amivel ezeknek a – nemzetközi szinten is működő – tendenciáknak gátat lehet szabni. Ki kell jelenteni, hogy küzdeni fogunk a szabadságjogokért.

Ismerős hangütés a keresztény világot a genderizmus segítségével is következetesen támadó uniós többség részéről. A magyarok azonban tudják, hogy amíg Orbán Viktor a kormányfő, addig Magyarországon »az apa férfi, az anya nő, a gyermekeinket meg hagyják békén«.

Persze Pressman friss nyilatkozata a példa rá, nagyon nem akarják, hogy Orbán Viktor kormányon maradjon. A Fidesz frakcióüléséről szóló hírekből tudjuk, hogy a Fidesz »szuverenitásvédelmi« törvénnyel védekezne a választások állítólagos külföldi befolyásolása ellen.”

***

Ezt is ajánljuk a témában

Nyitókép: MTI/Kovács Tamás

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 31 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
auditorium
2023. október 08. 08:30
Most van éppen elég aggodalomra ok más vidékeken is, Mr Pressman. Vegye észre inkább a pártfogást, segitséget és szolidaritást az Orbán kormány részéről, melyet a háborús menekülteknek nyújt . Ne feletse el a háború elől még idejében Mo-ra érkezett bevándorlók felkarolását és védelmét. Ellátogathatna székházaikba, üdülőikbe. Feladata lenne a JÓT is észrevenni és az USA-ban hiresztelni.
DE JÓ
2023. október 08. 01:44
Mi ez a sz.r? A Pride kb. egy hónapja volt. És mit nyilatkozott legutóbb a buzi amcsi? Az ebből nem derül ki. Ez egy sajtó hulladék.
Palatin
2023. október 07. 20:20
Madam Pressman wird nicht in der Lage sein, ihre Mission, – Ungarn ins Chaos zu stürzen, Staatsstreich gegen der demokratisch gewählten Regierung usw. –, zu erfüllen. Dieses Land ist nicht die Ukraine, wo die amerikaner leichtes Spiel hatten.
Palatin
2023. október 07. 20:14
ES KÖNNEN KEINE SOLCHE EUROPÄISCHE INTERESSEN GEBEN, DIE EIN EUROPÄISCHES LAND IN DIE RUINE TREIBT. Die Ungarn wollen nicht, dass Europa durch eine korrupte, agressive Instituton geführt wird, die die ehemaligen Ostblock-Länder kolonialisieren will. Die Unió glaubt, dass "Wenn die Sovjets diese Länder kolonialisieren konnten, dann können wir das auch." Die EU spekuliert darauf, dass wenn sie Ungarn wirtschaftlich kaputt machen, dann die Bevölkerung wird Orbán nicht mehr wählen. Die Opposition will auch genau das, so sie stellten sie auf die Seite der Union, den ungarischen Interessen brutal dagegenstemmend. Das ist eine Schande an der Union. Orban scheint nur deswegen in der EU allein zu sein, weil die Vertreter der anderen Mitgliedsländer sind feige ihre Meinung zu sagen, sie fürchen von der Medien oder von den Koalitionspartnern. Deswegen schließen sie sich immer an die, "offizielle" Linie, was auch immer sie ist. Diese neue EU ist so mit Sicherheit nicht zukunftsträchtig.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!