Javuló tendencia mutatkozik a benzinárban

2023. október 02. 12:50

Úgy néz ki, hogy egyre inkább fellélegezhetnek az autósok.

2023. október 02. 12:50

A benzines autók tulajdonosai végre fellélegezhetnek a hét közepén, hiszen a 95-ös benzin nagykereskedelmi ára bruttó 8 forinttal csökken – írta meg a holtankoljak.hu. Mint a lap tájékoztat: a gázolaj esetében is változik a nagykereskedelmi ár, viszont ott bruttó 4 forintos emelést fogunk tapasztalni. Szerdától az alábbi átlagárakra számítunk a benzinkutakon:

95-ös benzin: 639 Ft/liter

Gázolaj: 682 Ft/liter

***

Ezt is ajánljuk a témában

Nyitókép: MTI/PAP/Piotr Polak

Összesen 7 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Hyazinth
2023. október 03. 13:07
Nem ide tartozik, de hát köze van az autókhoz (az origo.hu-n találtam): "A szemüveges járművezetőket akár ezer fontra (mintegy félmillió forintra) is büntethetik az Egyesült Királyságban, ha megszegik a szabályokat. Ez pedig elsősorban a szemüvegesekre vonatkozik." :)
need-info
2023. október 02. 15:24
Szerintem be kéne tiltani az életet a Földön...
Pelso j.
2023. október 02. 14:55
Mekkora hír és számok.... Nálam a javuló tendencia pl 25 forintos csökkenést jelent. Jó, tudom, a MOL nyeresége és osztaléka fontosabb néhányaknak.
Bell & Sebastian
2023. október 02. 14:02
Mintha a minőség is javulna, bár meglehet, csak képzelődöm. A Shell nem véletlenül kínálgatja erősen a megpaprikázott prémim benzinét, ezek szerint még nem tökéletes a biomassza metanollá alakításának kémiai eljárása, mert a végtermék gyorsan tönkreteszi a legkorszerűbb motorokat. Unalmas már ez a majd mi jól kitaláljuk, te meg csak fizess paraszt -hozzáállás.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!