Ima az üldözött keresztényekért

2023. október 31. 06:25

Kijelentették, hogy Magyarország már nem keresztény ország, és kormányellenes őrjöngésük mindennapos részévé vált az egyházpolitika támadása.

2023. október 31. 06:25
Gajdics Ottó
Gajdics Ottó
Magyar Nemzet

„De a haladárok nem állnak meg itt. A vallást mint olyat tartják ostoba mesének, amiben nem is értik, hogyan tud hinni felnőtt, okos ember. És meg is tesznek mindent annak érdekében, hogy ismét titkolt magánüggyé degradálják hitünket. Örömtüzeket gyújtottak, amikor kiderült, hogy a népszámláláson kevesen válaszoltak a vallásosságra vonatkozó kérdésre, rögtön kijelentették, hogy Magyarország már nem keresztény ország, és kormányellenes őrjöngésük mindennapos részévé vált az egyházpolitika támadása. Ebbe a hangzavarba okoskodott bele Lilike a maga bumfordi módján, ami első látásra inkább szánalmas, mint veszélyes, de ha összeadjuk a naponta ránk zúduló hasonló híreket, már összeszorul az ember gyomra. Olyan időkben gyengítik ugyanis a társadalom egyik tartóoszlopát, amikor kézzelfoghatóvá vált az elképzelhető legnagyobb veszély, ami valaha leselkedhet ránk. Egészen konkrétan megfogalmazódott az igény fizikai kiirtásunkra.

Amikor az emberi mivoltukból kivetkőzött terrorista állatok elkövették rémtetteiket Izraelben, egyik vezetőjük rátett még egy lapáttal, és kijelentette: a mi törvényeink lesznek érvényben az egész bolygón, nem lesznek többé zsidók vagy keresztény árulók. Ez már hamisítatlan hadüzenet egy kezdődő vallásháborúban. Senki ne ringassa magát abban az illúzióba, hogy ez az egész messze van tőlünk, mert a nemzetközi baloldal a migránspolitikájával jó előre gondoskodott arról, hogy itt is beépüljön a rettegés mindennapjainkba.

Senki nem tudja megmondani, hány terrorista szivárgott be a kontinensre az illegális bevándorlók tömegeivel. Kiszámíthatatlan, hány alvósejt, öngyilkos merénylő vár a jelre, hogy megindítsa szent háborúját a hitetlenek ellen. Utóbbi kifejezést jó, ha ízlelgetik azok az ateista progresszívek is, akik titkon olcsó segítségnek tekintették a muszlim antiszemitizust és keresztényellenességet a gyalázatosnak minősített egyházak elleni küzdelmükben. Csakhogy jó, ha tudják, az iszlám terror elsőként a Korán-égetőket, az isteni és természeti törvényeket megtagadókat, a valódi hitetleneket fejezi le. Ha nem hiszik, menjenek el egy no-go zónába, és tartsanak kiselőadást az állam és az egyház szétválasztásának szükségességéről. De kevésbé ártalmas az egészségre, ha végre megfontolják a katari külügyminiszter szavait, aki szerint a Nyugat legnagyobb baja, hogy azt hiszi, ismeri az iszlámot, miközben semmit nem tud róla. Nem ártana tenni valamit ez ellen a tudatlanság ellen, mert elnézve a Hamász és a terror melletti tüntetések egyre vadabb jellegét Európa nagyvárosaiban, durva meglepetések érhetik mindazokat, akik még mindig jóemberkedésnek hiszik a határsértők pátyolgatását.

»Pápaságom elején megállapítottam, hogy egy kis darabokban zajló harmadik világháborút élünk, aztán láttam, hogy ezek a darabok egyre nagyobbak lettek, most pedig azt gondolom, hogy egy nagy darabbá álltak össze.« Ezt Ferenc pápa mondta a minap. 

Szavai megfontolandók azok számára is, akik semmibe nézik hitét és egyházát. Értékelhetnék legalább következetes kiállását a béke mellett, bár a hazai gyűlölködőknek ez nem fog menni, hiszen akkor Orbán Viktort is el kellene e tekintetben ismerniük. De a háborúpártiaknak nyilván nem tetszenek a pápa azon gondolatai sem, hogy nem szabad hozzászoknunk a háborúhoz, nem engedhetjük meg, hogy szívünk és elménk érzéketlenné váljon a sorozatos szörnyűségeket látva, melyeket Isten és az ember ellen elkövetnek.

Ez tehát a keresztényüldözés legsúlyosabb következménye, hogy sokakat érzéketlenné tesz a szörnyűségek iránt, ez pedig lángba borítja az egész világot. Ez persze nem jut el Pankotai Lilike tudatáig, de azt az idiótát sem hatja meg, akit személy szerint roppant mód zavar az erőszakos keresztény jelkép (a kereszt) kipakolása mindenhová. Sebaj, ők védjék a pilisi lent, mi pedig imádkozzunk őértük is.”

Nyitókép: Balogh Zoltán / MTVA 

 

 

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 6 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Hillary Clinton bázisdemokrata
2023. október 31. 08:54
A keresztényeket a legjobban Izraelben üldözik, ahol leköpik őket az utcán, a Szent Porphyrius templomot a földdel tették egyenlővé, ami állítólag a harmadik legrégebbi keresztény templom volt.
Lajoss
2023. október 31. 08:52
Ottó,amikor az örmény keresztényeket elüldözték Karabahból a gazdád cimborái,akkor is imádkoztál,te szarházi,ifjugárdista?! 🤮
Ergit
2023. október 31. 08:45
Kit érdekel, ki mit mond! Ha én kereszténynek vallom magam, nem leszek kevésbé, vagy még inkább keresztény.
szeekely
2023. október 31. 07:59
"elnézve a Hamász és a terror melletti tüntetések egyre vadabb jellegét Európa nagyvárosaiban, durva meglepetések érhetik" Nincs Hamász és a terror melletti tüntetés. Az oslakok emberszamba veteleert valo tüntetés. A palesztin nep nem egyenlo Hamasz!!! Ezt csak a cionyák nem erti. A katonak altal elkovetett gyilkossagok elleni tüntetés van. A bombazasok elleni tüntetés van. Gyermekek tomeges likvidalasa elleni tüntetés van. A civila lakosok timeges pusztitasa elleni tüntetés van. Capisce, Otto?!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!