Hogyan nyújthatnánk vigaszt a gazdagoknak?

2023. október 08. 07:25

Az elit dühös, mert remekül el lehet ütni az időt a dühösködéssel.

2023. október 08. 07:25
null
Ambrózy Áron
Ambrózy Áron
PestiSrácok.hu

„Ez most korunk legnagyobb társadalompolitikai kihívása. Infláció? Ugyan már! Elmaradott térségek és a cigányság felzárkóztatása? Piha! A nő- és gyermekjogok biztosítása a woke-őrület emberellenességével szemben? Mit számít?!!! Hölgyeim és Uraim, az a helyzet, hogy az elit szomorú, dühös, továbbá el van keseredve, miközben mi azt sem tudjuk, hogy mi folyik Telkiben, Etyeken és Pesthidegkúton. Ezzel nekünk azonnal kezdeni kell valamit!

Az elit dühös, mert remekül el lehet ütni az időt a dühösködéssel. Valaki már majdnem csinált valamit – ugyebár. A neomarxistává infantizálódott nyugatról jött divat, hogy a düh és a radikalizmus mindig jogos, ezért ők most dühösek és radikálisok, mintegy önjutalmazó jelleggel. Emellett persze szomorúak is. Szomiboyok – ahogy Ungár Péter zseniálisan lekezelte őket minap. Apu azért sír, mert szeret sírni. És előadják, hogy ők itt az igazi áldozatok, akikkel nekünk, a hétköznapi parasztoknak illenék szolidarítani. Mert csak ők, a kiválasztottak kevesek képesek ráébredni arra a közös létélményre, ami meghatározza a tudatot, meg felismerni a közös gazdasági önérdeket, és ezt a munkát tulajdonképpen helyettünk végzik el. Ezért is feddnek meg minket rendszeresen azért, mert nem tudjuk, mi van vidéken. Ellenben ők…”

Nyitókép: MTI/Vasvári Tamás

 

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 14 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
B_kanya
2023. október 09. 00:05
Etyeken nem tudnak focizni a gyerekek. Lovaspóló van, pld az Ashton-Martin csapata. Nyaf...
B_kanya
2023. október 09. 00:03
"Lajoss 2023. október 08. 10:05 Prosti srácok…ugyammá…" A pedofilsimogató révész sándor vinnyogva helyesbített hazugságát ismétled lajo$$. Reggel, éjjel meg este.
lofejazagyban-2
2023. október 08. 18:18
Ambrózy, baszod, nem ismered az elite, csak rühelled. Etyek nem elit, Telek és Pesthidegkút már drágább környék, de hol van a Nap-hegy, Sváb-hegy vagy Pasarét és a Rózsadomb áraihoz.
Namond
2023. október 08. 14:03
Így; A recski bányavállalkozóra 3 millió, azaz három millió forintos bírságot szabott ki a Szabályozott Tevékenységek Felügyeleti Hivatala alá tartozó Országos Bányakapitányság. A recski kőbányát működtető bányacég, az Andezit-Bau Kft. Nagy István, Dr Fiák István irodavezető ügyvéd, a Fiák Ügyvédi Iroda alapítója, társasági szakjogász, adószakértő, a választottbírói névjegyzék tagja, mellesleg a fideszes Kósa "Apám" Lajos barátja tulajdona.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!