Dél-koreaiak akadtak fönn az Erzsébet-hídon szombat este

2023. október 22. 08:25

Nem először fogtak ki a betonelemek a sofőrökön.

2023. október 22. 08:25

A BalesetInfo közösségi oldal számolt be arról, hogy szombaton is akadt jócskán dolga a helyszínelőknek Budapesten. Mint írták, „az Erzsébet híd budai hídfőjénél megint megmászták a beton terelőelemeket, ezúttal Ázsia távolabbi részéről, Dél-Koreából érkeztek a vállalkozó szellemek. 

Személyi sérülés nem történt”.

Az esethez kapcsolódóan felidézték, hogy a nyáron egy Opel típusú személyautó járt ugyanígy ennél a hídnál: a volán mögött ülő arab hölgy rosszul választhatta meg a sebességet, aminek következtében a Corsa kisodródott a buszsávba, majd a járdaszegélynek ütközött. Az utastérben négy lány tartózkodott, ketten közülük megsérültek.

Ugyancsak az oldal számolt be arról, hogy a Nyugati térnél is baleset történt, a felüljáró alatt egy limuzin ütközött a piroson balra kanyarodó Skodával. Személyi sérülés ott sem történt.

Nyitókép illusztráció. Fotó: Pixabay

Összesen 4 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Akitlosz
2023. október 22. 22:02
Nem világos a cikkből, hogy mi történt, de bizonyára bennem van a hiba, nem az újságírásban.
GrumpyGerald
2023. október 22. 13:28
"Dél-koreaiak akadtak fönn az Erzsébet-hídon szombaton" Nézzék meg a Karógeli faszbuk oldalán, lehet már lezárta azt is az éjjel :D Csak monociklivel és kézenjárva közlekedhető mostantól, valalmint a 600tonnás ráktemető BKV buszoknak, rajtuk egyenként 3 emberrel, természetesen.
DINO54
2023. október 22. 10:32
"Szombaton este buli lesz ha eső nem lesz. Ha lesz, nem lesz."
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!