Totál kamu a rekordmagas Orbáni inflációt az ukrajnai háborúra fogni

2023. szeptember 14. 15:56

Az infláció a rendszerváltás évében 35 százalék volt.

2023. szeptember 14. 15:56
Juszt László
Juszt László
Facebook

„1991-ben robbant ki a délszláv háború. A harcok gyorsan Horvátország magyarlakta területeit a horvát-magyar határ tőszomszédságában. Tisztán lehetett hallani a fegyverropogást, és látni az éjszakai égboltot bevilágító nyomjelző lövedékeket.

A többség úgy gondolta, hogy a háború gyorsan eszkalálódhat, és Magyarországra is kiterjedhet. A jugoszláv légierő MIG-21-eseinek az volt a bevett gyakorlata, hogy a magyar légteret megsértve hazánk területe fölé repültek, és onnan indították támadó manővereiket a horvát csapatok ellen. Barcsra két bomba hullt.

Kapcsolódó vélemény

undefined

Balogh Borsa

Mandiner

Idézőjel

Rejtély, hogy az egyházellenes kommunista diktatúrához ezer szállal kötődő megmondóemberek miért érzik még mindig úgy, hogy útba kell igazítaniuk az egyházat és annak vezetőit.

Több tízezren menekültek, szerbek, horvátok és persze többségében magyarok érkeztek hozzánk.

A sok éves háború idején, amelyben közvetlenül voltunk érintettek egyik kormány – Antall, Boros, Horn, Orbán – sem érezte szükségesnek a vészhelyzeti állapot bevezetését, azaz a rendeleti kormányzást.

Az infláció a rendszerváltás évében 35 % volt. Azt követően – a 10 éven át a szomszédban zajló háború ellenére – 9,2 %-ra csökkent.

Ezért is totál kamu a rekordmagas Orbáni inflációt az ukrajnai háborúra fogni!”

Nyitókép: Facebook

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 53 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Picnic Niki
2023. szeptember 19. 16:51
azt nem értem, h a háború miért csak bennünket ver ilyen qrva magas inflációval az EU- n belül? A többi ország sem kap orosz olajat, gázt, stb...
5m007h 0p3ra70r
2023. szeptember 17. 11:26
Valami bugyogó hangot ad a pöcegödörből.
bokrosbirka
2023. szeptember 16. 08:25
Zsírdisznó amihez nem értesz abba ne röfögj bele! Bár Te inkább ne röfög bele semmibe, mert csont hülye vagy mindenhez. Jó elismerem, tilalmi idő alatt a vemhes nyuszik meg az őzikék kilövéséhez értesz, mint Kádár János vadásztársaság oszlopos tagja.
Volo
2023. szeptember 16. 07:35
Ez tényleg ennyire hülye? Vagy csak aljas hazug? Miben befolyásolta a délszláv háború, Európa, a világ gadaságának működését? Ja, semmiben.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!