Szijjártó kiakadt, miután a baloldali média hazudott a családjáról

2023. szeptember 06. 21:05

Az RTL-től a 444-en át a 24.hu-ig mindenki megírta, hogy kirúgták a MÁV-tól a külgazdasági és külügyminiszter keresztapját. Szijjártó Péter helyretette őket.

2023. szeptember 06. 21:05

Ahogy arról a Mandiner is beszámolt, Lázár János, építési és közlekedési miniszter szerdán menesztette a MÁV két vezérigazgató-helyettesét. A hírrel kapcsolatban valamennyi ellenzéki médiaorgánum azt írta, hogy az egyik érintett Szijjártó Péter keresztapja.

A külügyminiszter mindezt a közösségi oldalán cáfolta meg. Mint fogalmazott:

 „Nos, az én keresztapám egy Szijjártó Gábor nevű Almásfüzitőn élő nyugdíjas, egykori gyári munkás. ”

„Tisztelettel és udvariasan kérdezem az RTL-től, a HVG-től, a 444-től, a 24.hu-tól, a Portfoliotól, a Magyar Hangtól, a Klubrádiótól, az Mfor-tól, a Napi.hu-tól, a Nyugati Fénytől és a Hírklikktől, hogy miért hazudnak ekkorát???” – írta.

A vonatkozó bejegyzést alább tekinthetik meg:

***

Ezt is ajánljuk a témában

Nyitókép: Szijjártó Péter Facebook-oldala

Összesen 126 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
backsplash
2023. szeptember 07. 13:55
A vérükben van a hazugság. Kommunista szokás.
Intruder
2023. szeptember 07. 11:24
"Kézigránát a szerkesztőségekbe és le van a gond." (Ahmad ibn Fadlán ibn al-Abbász ibn Rásid ibn Hammád)
Szekértábor
2023. szeptember 07. 10:05
Az a gond a FOS-sal is ("független objektív sajtó") meg a KPLM-mel is ("kormánypárti lakájmédia"), hogy tényellenőrzésben, utánajárásban nagyon gyengék, viszont rettenetesen Orbán Viktor fixáltak. Vagyis ha egy hírről azt képzelik, hogy az tetszene Orbán Viktornak, akkor a KPLM zsigerből rögtön lehozza, a FOS pedig hallgat róla, vagy gúnyolódik rajta. Ha viszont azt hiszik, hogy Orbán Viktort felidegesítené, azt a hírt a FOS tényellenőrzés nélkül megjelenteti, a KPLM pedig elhallgatja vagy gúny tárgyává teszi.
Agricola
2023. szeptember 07. 09:58
Etikai kódex Elfogadta: a Magyar Újságírók Országos Szövetsége rendkívüli küldöttgyűlése 2011. szeptember 24-n. 4.1. Az újságíró és szerkesztő írásban, online alkotásban, műsorban szándékosan vagy gondatlanságból valótlanságot nem állíthat, köteles a tényeket és adatokat az adott helyzetben elvárható gondossággal ellenőrizni. Szíjjártó: „Tisztelettel és udvariasan kérdezem az RTL-től, a HVG-től, a 444-től, a 24.hu-tól, a Portfoliotól, a Magyar Hangtól, a Klubrádiótól, az Mfor-tól, a Napi.hu-tól, a Nyugati Fénytől és a Hírklikktől, hogy miért hazudnak ekkorát???” Nem érdemelnek tiszteletet! Nekik enni csak "Kell", de hazudni "Muszáj"!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!