Szánthó Miklós: A 21. századi politika törésvonala a globalisták és a szuverenisták között húzódik

2023. szeptember 26. 16:19

„Nem hiába akarja megbuktatni az Orbán-kormányt az amerikai baloldal dollármilliókkal” – hívta fel a figyelmet az Alapjogokért Központ vezetője.

2023. szeptember 26. 16:19

A 21. század politikájának új törésvonala már nem a baloldali-jobboldali, illetve a liberális-konzervatív ellentét, hanem a globalisták és a szuverenisták között húzódik, és nemzetközileg Magyarország lehet az az „ajánlat” a konzervatív oldalnak, amellyel le lehet győzni a „liberális ármánykodást” – mondta az Alapjogokért Központ főigazgatója az M1 csatornán kedden.

Szánthó Miklós – aki a napokban az Egyesült Államokban tett látogatást, ahol konzervatív vezetőkkel, kongresszusi képviselőkkel találkozott – annak a véleményének adott hangot, hogy a globalista oldalt a Soros-féle nyílt társadalom hálózat, a nyugati politikai elitek, az eurokraták, a brüsszeli elefántcsonttoronyban az európai uniós vezetők, az amerikai mélyállam képviselői és mások mellett a magyarországi baloldal szolgálja azzal a céllal, hogy a döntéshozatalt helyi, azaz állami, tagállami szintről kiszervezzék föderális, nemzetközi szintre.

Ezzel áll szemben a szuverenista oldal, amely nem hiába akarja az emberekhez közel, állami kézben tartani a határvédelem, a migráció, a család- és gyerekvédelem kérdését, valamint áll ki a béke mellett az ukrajnai háború esetében - tette hozzá.

Ezt is ajánljuk a témában

A főigazgató hangsúlyozta: „ne legyen kétsége senkinek, ez a globalista, szuverenista ellentét határozza meg a szombati szlovákiai, az októberi lengyelországi, a jövő évi európai parlamenti választásokat és az amerikai elnökválasztást is”.

A globalista erők „ármánykodásának” középpontjában mindenhol ugyanazok az értékek állnak

Szánthó Miklós szavai szerint a globalista erők „ármánykodásának” középpontjában mindenhol ugyanazok az értékek állnak: az isten, haza, család hármas egység, amely nem pusztán politikai szlogen, lényegében a nyugati civilizáció történelmi, zsidó-keresztény hagyományrendszerét, a nemzeti identitást, az állami szuverenitást és most már a családot is támadás alá veszik, a gyerekeket  „LMBTQIAP” agymosásnak teszik ki.

Ugyanezt érzékelik az Egyesült Államokban, mint Magyarországon, tehát meg kell óvni a politikai, a gazdasági és a kulturális szuverenitást" - hangoztatta.

A főigazgató úgy vélte: az Egyesült Államok baloldali vezetése és az Európai Unió részéről Magyarország irányába megnyilvánuló nagyon erős liberális presszió, agresszió lassan bumeránghatást vált ki, és a választópolgárok azt fogják mondani, hogy „ebből elég”.

A vörös vonal átlépése az volt, hogy a genderpropaganda a gyermekeket célkeresztbe vette

 – jegyezte meg.

Szánthó Miklós kiemelte, hogy ha nincsenek erős, stabil családok, nem lehetnek erős, szuverén nemzetek sem, ezért fognak minden szempontból a szuverenitásvédelemről szólni a különböző európai, az európai parlamenti választások és az amerikai választás is.

A szuverenisták számára az ajánlat Magyarország,

 „nem hiába frusztrált az egész nyugati fősodorhoz tartozó politikai és médiaelit a magyar jobboldal teljesítménye miatt”,

 mert azt látják, Magyarország védi a szuverenitását, szembe megy a liberális fősodorral, sikerrel védi a határokat, sikerrel óvja alkotmányos szuverenitását, a gazdaságát a különböző válságok ellenére, sikeresen védi a családokat, a gyermekeket a genderpropagandával szemben - fogalmazott.

A főigazgató azt mondta, már az Egyesült Államokban is jól érzékelhető, hogy Magyarországnak a formális súlyánál jóval nagyobb a politikai befolyása, a magyar jobboldali recept példaként szolgál az amerikai jobboldalnak, mert bizonyítja, azok a dolgok, amikről jobboldaliak sok esetben az Egyesült Államokban és Nyugat-Európában beszélnek, szeretnének megvalósítani, az Magyarországon lehetségessé vált az elmúlt tizenhárom évben, és ez bátorítóan hat rájuk.

„Nem hiába akarja megbuktatni az Orbán-kormányt az amerikai baloldal dollármilliókkal, a nyílt társadalom hálózata, vagy az eurokrata elitek, a globalista erők, mert azt látják, ha ez tovább folytatódik, futótűzként tud szétterülni Nyugaton” – jentette ki.

Közölte: „ha ez a sikerszéria folytatódik, Magyarország lesz az az ajánlat a konzervatív oldalnak nemzetközileg, amellyel le tudják győzni a saját országaikban ezt a liberális ármánykodást”.

„Az egész magyar jobboldal nemzetközi építkezésének célja a liberálisok rémálmának valóra váltása”

Szánthó Miklós a Kossuth rádió Jó reggelt, Magyarország! című műsorának is vendége volt. Ott arról is szólt, hogy a jobboldalnak érdemes tanulnia a hálózatépítésben „rendkívül profi” globalistáktól.

A különbségnek annyinak kell lennie, hogy amíg a liberális baloldal, a globalista oldal rossz célokért építi a nemzetközi hálózatot, a jobboldalnak, a szuverenista oldalnak jó célok, az isten, haza, család értékegység védelmében kell ezt tennie - hangoztatta a főigazgató.

Szánthó Miklós szavai szerint az egész magyar jobboldal nemzetközi építkezésének célja a „liberálisok rémálmának”, a nemzeti erők nemzetközi összefogásának valóra váltása.

(MTI)

Nyitókép: Földházi Árpád/Mandiner
 

Összesen 3 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
dryanwolf
2023. szeptember 26. 17:51
az isten, haza, család értékegység védelmében... _____ "Annyit tudok mondani (temeráv), hogy majorság épül..." (doktorkigyúrtcigányúr)
Pernahajder
2023. szeptember 26. 16:32
Az LMBTQQRíQ "lobbi" nyugaton "is" jelentéktelen. Ti csak azért halljátok orrba-szájba, mert a gazditok így akarja. Féljetek parasztok!
Tommaso
2023. szeptember 26. 16:28
„Nem hiába akarja megbuktatni az Orbán-kormányt az amerikai baloldal dollármilliókkal” – állitja hamisan az Orbán-rezsim által milliárdokkal támogatott Alapjogokért Központ vezetője. Kezdjük ott, hiogy az USA-ban európai értelemben vett baloldal nem is létezik. Az USA nem Orbán bukésát akarja, csupán azt, hogy ez a G fejezze abba a NATO elárulását, és hogy a nyugati demokratikus szervezetekben ( EU, NATO ) ne képviselje Putyin érdekeit.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!