Sajtószabadság Jámbor módra!

2023. szeptember 14. 13:47

Ezúton is szeretném jelezni a Jámbor András úrnak, hogy tettével, amellyel később még büszkélkedett is, súlyosan megsértette a sajtószabadságot!

2023. szeptember 14. 13:47
JÁMBOR András
Móna Márk
Móna Márk
Facebook

„Sajtószabadság Jámbor módra!

A nemrég a Nézőpont Intézet által 0 százalékos támogatottságúnak mért Párbeszéd országgyűlési képviselője felelősségre vont azért, hogy mi szerepel a Célpont adásaiban, illetve számon kérte rajtam, hogy az általa preferált témák miért nem kerülnek terítékre. 

Ezúton is szeretném jelezni a Jámbor András úrnak, hogy tettével, amellyel később még a TikTok csatornáján is elbüszkélkedett, súlyosan megsértette a sajtószabadságot. Tisztában vagyok vele, hogy a szólás és sajtószabadságot az önhöz hasonló szélsőbaloldali, nézeteket képviselő emberek szeretik két lábbal tiporni, viszont nekünk, konzervatív értékrendet képviselő személyeknek fontos az alapvető szabadságjogok védelme!

Tisztelettel megkérem a képviselő urat, hogy a jövőben a beavatkozási kísérletek helyett ragaszkodjon a jól bevált módszerhez, amely szerint az újságíró kérdez, a politikus pedig a legjobb tudása szerint válaszol a sajtó képviselőinek kérdésére!”

Nyitókép: MTI/Koszticsák Szilárd

 

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 8 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
nyugalom
2023. szeptember 15. 13:30
Ez egy aljas, pedofilokat tamogató idegen! Úr? Ez? 00!
anonymtalan2
2023. szeptember 15. 11:52
Jámbor egy utolsó utáni kommunista rohadék, miért gondolja bárki is, hogy sajtószabadságot engedne.
pollip
2023. szeptember 14. 19:22
Na jó, de Jámbornak mekkora a legjobb tudása? Ha létrára áll, akkor is alacsony.
Gullwing
2023. szeptember 14. 18:23
"a legjobb tudása szerint válaszol" Hát az biz röfögés lenne....😂
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!