Fellapoztam Puzsér Róbert egykori programját

2023. szeptember 09. 12:27

Remélem, lelke mélyén hálát érez.

2023. szeptember 09. 12:27
Balogh Samu
Balogh Samu
Facebook

„Puzsér Róbert pénteken úgy fogalmazott, hogy Budapest most még Tarlóshoz képest is borzasztó állapotban van. Kíváncsi voltam, hogy vajon a 2019-es választáson a főpolgármesteri székért a Sétáló Budapest programjával elinduló jelölt hogyan képzelte el a jövőt, ezért fellapoztam a programját.

Nem meglepő módon rengeteg hasonlóságot találtam a két program között, ráadásul számos pontot már sikerült is megvalósítanunk. Ahogy Puzsér fogalmazott a programjával kapcsolatban annak előszavában, «ha bárki részben vagy egészen átveszi, hogy megvalósítsa, csakis hálát érzek majd». Remélem, lelke mélyén tényleg így érez!”

Nyitókép: Baksa Róbert

 

 

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 12 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
KBA98
2023. szeptember 10. 13:34
Puzsérnak már TV műsora is van? Keresgélés közben találtam rá egyik este! Nézi valaki?
hegyaljai-2
2023. szeptember 10. 10:58
Mielőtt elsülyednénk a felesleges részletekbe, szögezzük le, hogy a politikában ismeretlen fogalom a hála.
Abiondi
2023. szeptember 09. 18:41
Samuka! Tehát most nyilvánosan bevallottad, hogy a Zsupértól lopott programot valósítottátok meg részlegesen! A maradékot kitölti a sárga sáv festés, egy két zebra átadása, a méhlegelők hanyagságból való kialakítása, 50-100 fa ültetése, ivókutak a 3M metróba telepítése, ukrán és buzi zászlók kirakása a Városházára. A Tarlós által elkezdett vagy a kormány által finanszírozott beruházásokat direkt nem hozzátok kötöm, mivel azokat drágábban, később és jó nagy késedelemmel fejeztétek be! Egyszóval az eddigi működésetek a béka seggét sem éri el!!! Erre vagytok olyab büszkék, balf@sz Samu?
blackorion93
2023. szeptember 09. 18:05
Remélem te is hálát érzel azért, hogy ennyire tartalmatlan és cinikus cikkért is pénzt kapsz, te állat. :D
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!