Százmilliós lakásnyeremény vár a szerencsejátékozókra – így lehet beszállni

2023. augusztus 21. 13:41

Az OTP és a Szerencsejáték Zrt. visszahozza a lakányeremény lehetőségét.

2023. augusztus 21. 13:41

Egy több mint százmillió forintos értékű, 

 

penthouse-jellegű lakást sorsol ki a Szerencsejáték Zrt.

 

az OTP Bankkal együttműködve a Játékoskártya birtokosai között. Mint a két társaság sajtótájékoztatóján kiderült: már egymillió játékos igényelte a Játékoskártya szolgáltatást.

Mager Andrea, a Szerencsejáték Zrt. elnök-vezérigazgatója elmondta, hogy idén januártól nyitott meg az online sportfogadás piaca, most már van legális versenytársa is a Szerencsejáték Zrt.-nek.

Most ötven év után a Szerencsejáték Zrt. az OTP Bankkal együttműködve visszahozza a lakásnyeremény lehetőségét. Ezt a Játékoskártya nevű hűségprogramjában részt vevő játékosai számára teszi lehetővé a cég.

Akik nem a főnyereményért indulnak, azoknak hetente egymillió forintot sorsolnak ki, ebből egy darab 500 ezer és 5 darab 100 ezer forintos nyeremény lesz.

 

(Fotó: MTI)

Összesen 2 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
bodrigyuri
2023. augusztus 21. 17:51
Egy kis kádárizmust idéző nosztalgia fos.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!