Menczer visszaszólt a szlovák miniszterelnöknek: Sokan szeretnének annyira egyedül lenni, mint Orbán Viktor!

2023. augusztus 06. 20:07

Az államtitkár úgy fogalmazott: megadja a tiszteletet egy szomszédos ország miniszterelnökének, akkor is, ha átmeneti.

2023. augusztus 06. 20:07
null

Sokan szeretnének annyira egyedül lenni, mint Orbán Viktor – reagált a Külgazdasági és Külügyminisztérium kétoldalú kapcsolatokért felelős államtitkára a Facebook-oldalán vasárnap az ügyvezető szlovák kormány miniszterelnökének szavaira. Menczer Tamás a bejegyzésben jelezte:

Szlovákia miniszterelnöke, Ódor Lajos azt mondja Orbán Viktorról, hogy „jobbára egyedül van a nézeteivel”.

Az államtitkár úgy fogalmazott: megadja a tiszteletet egy szomszédos ország miniszterelnökének – akkor is, ha átmeneti –, de a tények kedvéért tesz néhány megjegyzést. Azt írta: Orbán Viktor több mint harminc éve élvonalbeli politikus, ez a 18-ik éve miniszterelnökként. Orbán Viktor nem kapta a miniszterelnöki széket, hanem négyszer nyert egymás után kétharmaddal – tette hozzá.

Ezt is ajánljuk a témában

Hangsúlyozta: Orbán Viktor mögött magyarok milliói állnak. A nem magyar támogatókról nem is beszélve - jegyezte meg. Emellett Menczer Tamás kiemelte: az összes nemzetközi válsággal kapcsolatban kiderült, hogy Orbán Viktornak van igaza. Ezért van a nemzetközi politikában sokkal nagyobb súlya annál, mint amekkorát Magyarország mérete indokolna – zárta bejegyzését a politikus. 

***

Nyitókép: Facebook

Összesen 114 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Zjzj
2023. augusztus 07. 11:01
Szanalmas fszszopas egy aparatcsnyiktol, hogy fonoke hatalmanak longetivitasaval kerkedik a nemzetkozi izolaciojat nyomatekosito kritikara reagalva.
Zolotarjov
2023. augusztus 07. 08:21
Gordon szlovák prototípusa..:)
Kormánypárti2
2023. augusztus 07. 07:55
Annyira elszigetelődött Orbán, hogy még trottyos Biden is csak őt ismerte fel a nátó csúcson. ;-) A többit leszarta. :))))
Héja
2023. augusztus 07. 07:43
Átmeneti kormányfő szövege... Válaszolni sem érdemes rá.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!