Kedves szlovák barátaink, kilóg a lóláb

2023. augusztus 13. 12:40

Hirtelen szlovák oldalon azok is érzékenyek lettek a „belügyekre”.

2023. augusztus 13. 12:40
Menczer Tamás
Menczer Tamás
Facebook

„Értek és megértek én mindent, kedves szlovák kollégák, de mégis…Nekünk sem tollas a hátunk, és nem most jöttünk a 6:20-assal. Láttam, a nagy felzúdulást szlovák oldalon Szijjártó miniszter úr tegnapi posztja után, aki arról írt, hogy «hajtóvadászat zajlik a nemzetközi liberális mainstreammel szembehelyezkedő politikusokkal szemben», és erre az egyik példa, hogy «Szlovákiában letartóztatták az őszi parlamenti választás legesélyesebb pártjának egyik vezető politikusát.»

Hirtelen szlovák oldalon azok is érzékenyek lettek a «belügyekre», akik egyébként örömmel foglalkoznak más országok, például Magyarország belügyeivel. Mi nem mások belügyeivel foglalkozunk. Mi a lólábbal foglalkozunk. Ami kilóg. Ordítóan kilóg.

Ugyanis nyilván teljesen és tökéletesen véletlen az, hogy 48(!) nappal a választás előtt ért oda az eljárás, hogy a politikust le kellett tartóztatni. Nem a választás előtt két évvel, nem a választás után két héttel. A választás előtt 48(!) nappal. Ez itt Európában viszonylag szokatlan kampánymegoldásnak számít.
Kedves szlovák barátaink, kilóg a lóláb.”

Nyitókép: BEATA ZAWRZEL / NURPHOTO / NURPHOTO VIA AFP
 

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 7 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Fed74
2023. augusztus 15. 14:46
Csicska Menczer! Sport riporternek is egy semmit érő rühes kutya voltál, most pedig egy hazug szarházi rühes kutya vagy!
Majdmegmondom
2023. augusztus 13. 14:11
Ez csak amolyan liberális tendencia. Régen az volt ugye, hogy minden ember véleménye fontos. Ma az van, hogy csak az a vélemény, amit a liberális mond, az összes többi fóbia, gyűlölet és kirekesztés... Nagggyon demokratikus...
llnnhegyi
2023. augusztus 13. 12:58
Kedves szlovák barátainkat nem szükséges inzultáltni választások előtt!! ------- Fico a nyerő! Ennyi elég! A házai libbcsikommcsi politikusoknak ennyi elég is, hogy az orrukat felpöcköld . Szerencsétlen balfaszok, moslékkoaliciósok!
II.baljoska61
2023. augusztus 13. 12:51
Nálatok az egész ló kilóg, nemcsak a lába, Tompika! Előszeretettel alkalmazzák Polték ugyanezt a megoldást már több, mint tíz éve!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!