Karácsony Gergely esete a papírcsónakkal és a parlagfűvel

2023. augusztus 25. 07:58

Az egyik nem segített a másikon.

2023. augusztus 25. 07:58

Karácsony Gergely két évvel ezelőtt egy Facebook-bejegyzésben büszkélkedett el azzal, hogy sikerült „revitalizálni” a zuglói Rákos-patak egy rövid szakaszát, amelyet a kerület polgármesterével, Horváth Csabával adtak át. A főpolgármester egy fényképet is megosztott, amelyen papírcsónakokat úsztatnak a csatornává alakított patakon.

A parlagfűnek azonban nem segítettek a papírcsónakok

Időközben azonban a patakparton teljesen eluralkodott a parlagfű. Ezt Borbély Ádám, helyi képviselő szúrta ki, és egy Facebook-bejegyzésben hívta fel a problémára a figyelmet: „A patakpart, ahol Karácsony Tóth Csabával papírhajót úsztatott, de a parlagfüvet képtelen levágni” – írta, és egy képet is közzétett, amelyen jól látható a burjánzó gyomnövény. 

Nyitókép: Karácsony Gergely Facebook-oldala

 

 

Összesen 33 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Lajoss
2023. augusztus 25. 17:58
Hiába erőlködtök…a főváros marad az írni-olvasni tudóké…:)
Janika50
2023. augusztus 25. 14:02
A parlagfű köztudottan gyógynövény. A kecskének. És a kecskének, poloskának, vakondnak, patkánynak, ... joga van. Nekem kötelességem. Ezért csodálatos ez a liberálbolsi világ.
pipa89
2023. augusztus 25. 10:42
Dehogynem, éppen a parlagfűnek segített és az allergiásoknak nem!
Osztap_Bender
2023. augusztus 25. 10:15
Ott a patakparton kellett volna a hibbant seggébe akkorát rúgni, hogy fejjel essen a vízbe a hajói után. Ez a barom lassan annyi kárt okoz a fővárosban, mint az oroszok a megszálláskor.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!