Jamaica turisztikai minisztere elárulta, mit köszönhet hazája a magyaroknak

2023. augusztus 23. 22:53

„Nagyon sok, jamaicai kórházban dolgozó orvos képzése Magyarországon történt” – árulta el Edmund Bartlett.

2023. augusztus 23. 22:53

A jamaicai csapatot elkísérte Budapestre a turisztikai miniszter is, aki a Hír TV Napindító műsorának volt a vendége. Edmund Bartlett arról számolt be, hogy milyen sok mindent köszönhetnek a magyaroknak – szúrta ki a Magyar Nemzet.

„Nagy öröm, hogy részt vehetünk a bajnokságon, a világbajnokságon itt, és különösen, hogy megismerkedhetünk a magyarokkal. Magyarország egy olyan ország, amely nagyon erős kapcsolattal rendelkezik Jamaicával, méghozzá hosszú időre visszamenően, hiszen

nagyon sok, jamaicai kórházban dolgozó orvos képzése Magyarországon történt,

ők itt tanultak az elmúlt harminc-negyven évben” – fogalmazott a poltikus.

„Én is két dolog miatt vagyok itt. Egyik, hogy a jamaicaiak atlétikai teljesítményét nyomon kövessem, akik nagyon jól szerepelnek.

A másik feladatom pedig, hogy Magyarország és Jamaica között erősítsem az idegenforgalmi kapcsolatokat.

Tegnap körülbelül ötven idegenforgalmi szereplővel és utazási irodával találkoztam” – mondta Edmund Bartlett.

A felvételt itt tudják megtekinteni:

Nyitókép: Hír TV

 

Összesen 16 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Szuperszig
2023. augusztus 24. 19:23
Ebben is jók vagyunk.
nempolitizalok-0
2023. augusztus 24. 12:58
Egy afrikai ország dzsungelében lezuhan a repülő, rajta egy magyar, egy francia és egy angol. Kannibálok ejtik foglyuk őket. Kérdik, honnan jöttek. Anglia, jelenti ki büszkén, sérthetetlensége tudatában az angol. Megölni, feldarabolni, megfőzni. Te honnan? Franciaországból ti vagytok a mi gyarmatunk. Megölni, feldarabolni, megfőzni. Te honnan vagy? Kis országból, Magyarországból. Á, ott tanul a fiam, el is küldte a gulyásleves és a rántott hús receptjét, ezek a kedvenceink, legyél a vendégünk, egy óra múlva kész az ebéd.
Falitszisz
2023. augusztus 24. 10:11
Ahhoz képest, hogy a túrizmus promózásáról szólt a riport, egy centi tengerpart-pámafa-bikinis bombázó nem volt a bevágásokban, csak bodésorok és politikai tüntetések képeivel próbáltak kedvet csinálni egy hosszú hétvégéhez.
Takagi
2023. augusztus 24. 09:34
A rasztaszív, a rasztaszív!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!