Ha Magyarországra jössz, el kell venned a magyarok munkáját!

2023. augusztus 09. 22:21

Az elégedetlen magyaroknak nincs hova menni, csak külföldre.

2023. augusztus 09. 22:21
null
Dobrev Klára
Dobrev Klára
Facebook

„Ha Magyarországra jössz, el kell venned a magyarok munkáját! Ez az új kormányzati politika. 

Orbán a 2010-es hatalomra kerülése után kezdte el módszeresen leépíteni a szakszervezetiséget, de a tanárok tiltakozása miatt úgy tűnik, még nem elégedett. Ezért folytatja a rombolást. 

Már elvette a szakszervezetek jogait, hogy senki ne tudjon sztrájkolni. Most pedig a szakszervezeti tagdíjak körüli trükközéssel hozná még nehezebb helyzetbe az érdekképviseleteket. Mert azt mindenki tudja, hogy egy gyenge szakszervezet nem tud érdemi béremelést elérni. És ha az állami alkalmazottak fizetése a kormányzati machinációkkal alacsony tud maradni, akkor az a piaci fizetéseket is lefelé nyomja. 

Az elégedetlen magyaroknak nincs hova menni, csak külföldre. Helyettük azonban százezrével hoznak be embertelen körülmények között élő, éhbérért dolgozó vendégmunkásokat, hogy a NER gyárainak, a multiknak és a kínai akkumulátorgyáraknak legyen olcsó munkaereje. És míg az adófizetői milliárdokkal kitömött multik köszönik a busás hasznot és vígan elvannak, addig a magyarok millió fizetése nemhogy nem lesz több, de az a kevés is egyre kevesebbet ér. 

Sokszor hallottam már, hogy Orbán micsoda hazafias stratéga. Ugyan már! Valójában egy kártékony, toxikus élősdi, aki még a magyarokat is feláldozza a pénzért és hatalomért. ”

***

Ezt is ajánljuk a témában

Nyitókép: MTI/Mohai Balázs

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 34 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Nemkellnév
2023. szeptember 05. 17:46
Aki elégedetlenkedik, az úgy érzi nincsen a helyén a világban. Ennek oka lehet saját személye, igazságérzete és amiről szinte mindenki megfeledkezik: az Élet tisztelete.
tapir32
2023. augusztus 14. 16:47
Nagy utat tett meg az ország a Kádár-korszak erkölcsi mélységeitől, az állami szintre emelt gyűlölködéstől és korrupciótól a demokráciáig és a jogállamig. Ezt az utat, a felemelkedés útját olyan retrográd erők ellenében tette meg az ország, mint a Horn Gyula majd a Gyurcsány Ferenc vezette MSzP és mostanság a DK. A kádárrendszer irigység és gyűlölet ideológiája arra alapozott, hogy az irigység és a gyűlölet az ember természetes érzése! A szocializáció folyamatában ezeket kellett volna legyőzni és meghaladni! Ezért veszedelmes a szocializálatlanság liberális kultusza, ami egyenlő a gyűlölet és az irigység kultuszával! Imigyen nőtt össze a liberalizmus a kommunista demagógiával! A magyar demokráciát és jogállamot Gyurcsánytól, Dobrevtől és a DK- tól kell megvédeni.
tapir32
2023. augusztus 14. 16:45
Dobrev takarodj! Demagóg liba!
bagira002
2023. augusztus 14. 09:12
Az ország mindig akkor gatyásodik le amikor az apródögei kormányoznak .
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!