Dévényi István: „Orbán Viktor egy európai Youhuu lett”

2023. augusztus 11. 14:05

Az újságíró a Schulz-Orbán csörtét kommentálta.

2023. augusztus 11. 14:05

Dévényi István és Unyatyinszki György újságírók voltak az Egyenes Beszéd vendégei csütörtök este. A Mandiner korábban beszámolt róla, hogy Martin Schulz azt mondta, Manfred Weber tévúton jár, Orbánt reménytelen visszaintegrálni Európába. A magyar miniszterelnök nem hagyta szó nélkül a korábbi EP-elnök nyilatkozatát. „Úgy tűnik, hogy egyesek egyszerűen nem tudják elengedni a kommunizmust” – írta közösségi oldalán Orbán Viktor.

Rónai Egon a műsor elején azzal kezdte, hogy „azért ez nem szokás, Orbán Viktor nem szokott ilyen módon válaszolni”. Unyatyinszki György szerint a „párbeszéd” egy kampánynyitónak fogható fel.

Dévényi István szerint „Orbán Viktor egy európai Youhuu lett”. Az újságíró kifejtette, a magyar miniszterelnök külföldi üzenetei leginkább haza szólnak és „itthon pukkannak”. Szerinte elkeserítő és elgondolkodtató, hogy „2023-ban még mindig lehet ezzel a kommunistázással bármiféle politikai előnyt” szerezni.

A beszélgetést itt lehet visszanézni:

Nyitókép: YouTube

Összesen 68 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Gullwing
2023. augusztus 26. 14:28
Zsidók, komcsik, libcsik szarosgödör alja.
nemmondom
2023. augusztus 23. 16:08
Mármint hogy Dévényi újságíró? A végén még Somos is az lesz?
Sulammit
2023. augusztus 23. 14:52
„2023-ban még mindig lehet ezzel a kommunistázással bármiféle politikai előnyt szerezni." Azon nem csodálkozik ez a furi Dévényi, hogy fasisztázással, - bár Magyarországon sosem volt fasizmus - és nácizással akar a komcsi baloldal bármiféle előnyt szerezni? Mikor fogod már fel, hogy nem mindenki volt híve a Kádár-rendszernek, akiket bekényszerítettek, vagy belépett a kommunista pártba?!
Robi54
2023. augusztus 12. 13:42
Mi a helyzet a fasisztázással?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!