Bige egyelőre nem lehet nyugodt: az ügyészség börtönbe küldené a nagyvállalkozót

2023. augusztus 21. 18:29

Letöltendő börtönbüntetés kiszabását indítványozta Bige László vesztegetési ügyében a Szabolcs-Szatmár-Bereg Vármegyei Főügyészség.

2023. augusztus 21. 18:29
null

A műtrágyakirályként ismert Bige Lászlót pár hónapja nem jogerősen felmentette a bíróság, azonban a döntéssel nem értett egyet az ügyészség, amely rögtön az ítélet után jelezte, hogy fellebbeznek. A Magyar Nemzet azt írta, hogy a Szabolcs-Szatmár-Bereg Vármegyei Főügyészség letöltendő börtönbüntetés kiszabását indítványozta Bige László vesztegetési ügyében.

A portál szerint Bige és társai egy kétmilliárdos hűtlen kezeléses ügyben is bíróság előtt állnak. A minősített vesztegetés bűntette miatt a Bige László ellen folyamatban lévő bűnügyben a Szabolcs-Szatmár-Bereg Vármegyei Főügyészség fellebbezést jelentett be a felmentő ítélet vonatkozásában – tájékoztatta a lapot a vádhatóság, mely a vállalkozót 135 millió forintos korrupcióval vádolja.

Nyitókép: MTI/Balázs Attila

 

Összesen 33 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Bastyaelvtars
2023. augusztus 22. 09:02
A kartellezés vad nem jött be, masikat kellett keresni. Szóval ha a mimagyarok valamiért nem szopják be, hogy a csávó meglopta önmagát, még mindig ott a legfőbb érv: baloldali oligarcha. Továbbá nyilván egy malomtulajdonos kulák szeretője is. Értjük, elvtársak!
Isten jobb keze
2023. augusztus 21. 22:27
A retkesnyakú Orbánnak kell a Bige cége….! Itt erről van szó csupán!
Pelso j.
2023. augusztus 21. 19:56
Nem működött együtt a ner szájíze (szájbűze) szerint.
Cillei-Ulrich
2023. augusztus 21. 19:46
Gyanítom, hogy igazából meg nem.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!