A Krúbi-jelenségről

2023. augusztus 17. 18:43

A szórakoztatóipari segédmunkások adjanak elő súlytalan pamfleteket.

2023. augusztus 17. 18:43
null
Trombitás Kristóf
Trombitás Kristóf
vasarnap.hu

„Arról már többször beszéltem, hogy véleményem szerint Krúbi nagyon tehetséges abban a közegben, amelyben működik, szerintem ehhez kérdés sem fér, de pontosan abban az ütemben veszít lazaságból és remekségből – pont, mint Bödőcs Tibor –, ahogy egyre inkább belesimul a balosok udvari kobzosának szerepébe. Ami persze simogató lehet és milliók rajongása kíséri, de megtévesztő, ellustító. Szóval még egyszer, amivel szerintem nincs tisztában, az az, hogy az ilyen szeánszok simán levezetik azt a feszültséget, ami persze nevetséges okok miatt van meg, de a méregfogát ezzel ki is húzzák. Krúbi közönsége alapvetően középosztálybeli, városi, fiatalabb réteg, aki koncert előtt belvárosi helyeken kávézik, koncert után pedig szintén belvárosi helyeken folytatja.

A világon semmi problémájuk sincs azon kívül, hogy a Reddit és társai belevezették egy visszhangkamrába, amiből azóta nincs kiútjuk, viszont minden butaság irányába hergelhetőek. Pont azért, mert nem kötik le őket olyan problémák a valóságban, amelyek a fantáziájukban léteznek, ezért harcosan élhetnek az utóbbinak. Aztán elmennek egy ilyen koncertre, rekedtre ordibálják magukat azon, hogy Orbán – mellesleg egy olyan koncerten, ami az ilyen performanszok előtt baromi jó volt és én kifejezetten nem vágynék senkitől Gyurcsány-bábukra sem, mert akármilyen meglepő is, de koncerteken szórakozni szeretek -, aztán lépnek tovább. És lássuk be, ez sokkal jobb, mintha hasonló okoknál fogva mondjuk hidak vagy villamossínek közepébe állnának, százezrek közlekedését megkeserítve. Mert ilyen hülyeségre pont ugyanúgy hergelhetőek volnának. Úgyhogy köszi, Krúbi!

A továbbiakban is csinálja mindenki azt, amihez ért: a kormánypárti politikusok irányítják az országot, a baloldali politikusok hergelnek, a szórakoztatóipari segédmunkások pedig népszerűségük bizonyos szubkultúrákban való népszerűsítése céljából adjanak elő súlytalan pamfleteket.

Szerintem ettől még Orbán Viktor is nyugodtan hajtja álomra a fejét, a balos politikusok lőhetnek egy képet a közösségi oldalaikra a színpadképről és bezsebelhetnek érte néhány száz lájkot, Krúbiék backstage-ébe pedig biztosan jelentkezik pár harcosan forradalmár, balos nő.

Win-win és win.”

***

Kapcsolódó vélemény

undefined

Kacsoh Dániel

Mandiner

Idézőjel

A Telex munkatársa szerint konkrétan úgy üvöltött a „mocskos Fidesz!, mint a szar”, és az egész „olyan volt, mintha az összes magyar Krúbira ment volna”. Nyilván viccelt.

Nyitókép: Facebook

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 25 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
barrakuda-2
2024. március 13. 11:49
Aki erre a mocsok szarra jár meg is érdemli. Igazi magával semmit kezdeni nem tudó söpredék. Megvan a fű a cigi a redbull meg a sör. Kómában nem csoda hogy a KÓMÁRA keverednek ki aztán zúghat a " mocskos fidesz " igazából nem is tudják hogy miért de már nem is fontos. ŐK A HASZONTALAN IDIÓTÁK de már ez sem fontos.
amentet
2023. augusztus 18. 14:33
:D otrombi szerintem keresd fel tóth gabit, hátha neked is odatartja a picsáját :P rád fér már egy dugás, mert egyébként értelmes nő rád se néz
legatus
2023. augusztus 18. 10:26
Ahhoz képest mennyire jelentéktelen jelenség Krúbi, az egész nermédia ezen pörög már napok óta. Trombi te is megkaptad az ukázt, hogy hirtelen legyen "önálló" véleményed a csókáról :)
Fed74
2023. augusztus 18. 09:53
Kilóg a fideszfasz a szádból Trombitás!!! Ne vergődjél kutya, lesz ez még rosszabb is! Még csak igazán most kezdődik! Ja, szaros a szád köcsög!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!