Szijjártó megint hozta a formáját

2023. július 18. 13:27

Mi öröme van abban, hogy minden megszólalásával éget minket?

2023. július 18. 13:27
null
Juszt László
Juszt László
Facebook

„Szijjártó New York-ban: »Az utóbbi nyolcvan évben most van a legrosszabb állapotban a globális biztonság, 'nyíltan és szégyentelenül' hivatkoznak egyes szereplők a nukleáris képességeikre,…«

Ha a NER még nem változtatta meg a matematika szabályait, s ha jól számolok, akkor 80 évvel ezelőtt, 1943-ban még javában tartott a második világháború. Még meg sem történt a normandiai partraszállás, a szovjet hadsereg még csak ekkor törte meg a sztálingrádi blokádot. Még messze volt az első atombombák bevetése.

Szóval Szijjártó megint hozta a formáját. De mi öröme van abban, hogy minden megszólalásával éget minket?”

Nyitókép: MTI/Földi Imre

 

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 75 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Abafy Alfréd
2023. július 22. 13:51
Valóban nem értem ez a csávót. Be be jelentkezik, holott tudván tudja, hogy az emberiség többsége régóta utálja mint a meleg szart. De ő csak jártatja a pofáját.Tanácsom. Húzd meg magad koca és élvezd a nyugodt öregkort, mint tették régi besúgó, ávós haverjaid. A hajuk szála se görbült ebben a nagy diktatúrában.
Dunhill67
2023. július 22. 12:49
jézusom,te ideggyenge zsírdisznó....80 éve ugyancsak háború volt Európában,ráadásul igen nagy kiterjedésű,ergo nem volt túl nagy a globális biztonság....más...TITEKET nem kell külön égetni(bár,lenne rá igény),égetitek ti saját magatokat nap mint nap....szóval...ülj le dagadt,ez egyes
Mukesz
2023. július 22. 11:48
Én is ezt kérdezem ettől a kreténtől, mi öröme van abban, hogy minden megszólalásával éget minket?
jan36
2023. július 20. 11:44
Ülj le, kis JusztisLenin. Egyes. (Istenem, és ilyen trogloditák médiaszereplők lehettek!)
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!