Schobert Norbert visszatér, ezúttal boxolni fog

2023. július 19. 19:16

„Régen nagy sikert arattam a Fitness Kickbox programmal, de most a rúgás kockázatát nem vállalom be” – írta Instagram-bejegyzésében a fitneszguru.

2023. július 19. 19:16

A 24.hu szerdai cikkében idézi fel, hogy az ország fitneszguruja még nyár elején beszélt arról, hogy tervezi a tornához való visszatérését, de más formában, mint ahogyan az eddig megszokott volt tőle. Schobert szerint a jövőben 

saját korosztályának, illetve idősebb embereknek szólnak majd az edzései.

A lap szerint az üzletember egy horvátországi nyaralás során találkozott a bokszolással, és az új mozgásformát már fel is használta a hamarosan megjelenő új edzős videóiban is. 

„Azért 40, mert 140 bpm ütem, lassabb mint a boksz. Alapütéseket tanulunk, alaplépéseket és a 40 felettieket, illetve a 40 kiló plusszal küzdő életmódváltókat szeretném segíteni. A pulzust se engedem 140 fölé. Szóval egy kímélő, egyszerű, zsírégető torna. Régen nagy sikert arattam a Fitness Kickbox programmal, de most a rúgás kockázatát se vállalom be, mert valakinek leragad a tartó lába és annyi a térdszalagnak. Ez most egy másik Norbi. Norbi light, de ha kipróbálod, megérzed” – írta Instagram-bejegyzésében Schobert Norbert.

Nyitókép: Facebook

 

Összesen 21 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Fabatka73
2023. július 21. 11:35
Gerinctornával próbálkozhatnál, de ahhoz meg kellene egy gerinc!
Fabatka73
2023. július 20. 11:50
Norbi te régen is light voltál,akkor ez most super light lesz? Szerintem aki bokszolni akar tanulni biztos nem tőled fog.
jevgenyij-viktorovics-prigozsin-2
2023. július 20. 08:24
Aki valamit elért Magyarországon munkával azt lenézik a csicskák! Norbi miatt 50 család munkanélküli lett. Miattam 100.000 wagneres mehet vissza csalni, lopni, ölni. Norbi évente 1000-1500 ember életét mentette meg. Én dupla áron megyek már csak vissza a frontra és előre kell fizetni, addig harcolunk ameddig van ellátmány. Norbi is jóhiszemű volt. A döngő lábúak majd ágyhozkötöttek maradnak...Bahmut meg az ukránoké. AKI SEMMIT NEM ÉRT EL AZ ÉLETÉBEN AZ ANNYIT IS ÉR! Az egyetlen igazságmondat egy magyar politikustól...aki megtagadta az igazságot.
Beszélgető
2023. július 20. 07:34
Tipikus celeb nyavajgás. Visszavonul, eltűnik, soha többé... aztán pár hét múlva visszeszi a fene, mert nem tud meglenni anélkül, hogy a saját fizimiskáját nézze az újságokban. Kivénhedt dívák sem eltökéltebbek nála. Bo(to)xolj norbi! Most az az új trend...
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!