„Amit én tudok, azt a sírba viszem magammal” – meghalt a szexguruként ismert Ribáry Kamilló, a budapesti éjszaka császára

2023. július 02. 17:49

A milliárdos üzletember Vizoviczki Lászlóval és Portik Tamással is kapcsolatban állt.

2023. július 02. 17:49
null

Hatvanöt éves korában, gyógyíthatatlan betegséget követően meghalt Ribáry Kamilló, a sokak által csak szexguruként ismert vállalkozó, aki „fénykorában” bordélyházakat üzemeltetett a fővárosban – számolt be cikkében a Klubrádió. A portál szerint a férfi

a rendszerváltás után több éjszakai szórakozóhelyet is nyitott a fővárosban,

Növényi Norberttel közösen a Hully-Gully diszkót, aztán a Casablancát. Később az első night clubot, a Ti Amót a Ferenc körúton és a Caligula night clubot Budán.

„Amit én tudok, azt a sírba viszem magammal”

A cikk szerint Ribáry börtönben is ült néhány hónapot, miután a kommandósok a saját lakásában törtek rá. A rendőrség szerint a vállalkozó jól ismerte Vizoviczki Lászlót és Portik Tamást is, egyikükkel üzleti kapcsolatban is állt.

– nyilatkozta Ribáry 10 éve a Borsnak. 

Nyitókép: Facebook

 

Összesen 116 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Krupp Skya
2023. július 03. 13:43
Én dolgoztam neki a szállodájában nem sajnálta a borravalót, egy napra annyi borravalót adott, mint három havi fizetésem. a GELKA-nál. Azzal csúsztatta ide a pénzt: Majd igyál egy sört ha letetted a munkát!
Katicza
2023. július 03. 13:21
Sok szerencsétlen fizeti a lovét a kaparosra a lottókra mintha nyerne is valamit. Pedig csak tiszta matek az egész. Meg kell nézni hétről hétre a nyereménylistát, azt összeadni mind az 52 hétre és beszorozni minden lottó fajtával és látni mennyi ember nyert. Pl. megnéztem a mostani lottónyereményeket és összeadtam. A legkisebb nyereményeket is, az összes lottófajtánál. 150465 nyereményt sorsoltak ki egy hét alatt. Kerekítsünk 160 ezerre és szorozzuk be az év 52 hetével. 8320000 nyeremény egy év alatt. Mennyi lottót vesznek egy héten? Milliókat. Van 5-ös, 6-os, Skandináv és Eurójackpot. Az egy héten kb. 4x3 millió fogadás, vagyis 12x52 egy év alatt. 624 millió fogadás egy évben és ebből 832 ezer nyeremény. Ugyanez az arány a kaparósoknál is. Aranytojást tojó tyúk ez. Van négy lottófajta és 52 hét. Ha minden lottón, minden héten lenne telitalálatos akkor lenne 208 telitalálatos. Ha ez megtörténne akkor is elenyésző 624 milliónyi fogadás mellett. És szerintem még alul is becsültem a fogadások számát. Telitalálatos pedig alig van. Jó ha van 40-80 között egy évben. Persze tudom, ha beüt a főnyeremény az szuper dolog, de valljuk be, hogy erre elég pici az esély.
syphax
2023. július 03. 09:02
ISTEN NEM VER BOTTAL! (ribárykám..essztet mossmáán' te is tudod)
ringwoodite
2023. július 03. 05:10
Majd szamot ad milliardos eleterol. Csak nehogy kuka minoseg legyen a kerdezo elott...
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!