Mire büszke a dollárbaloldal

2023. július 18. 12:27

Nemcsak a pénz nemzetközi, hanem az eszme is.

2023. július 18. 12:27
null
Bohár Dániel
Bohár Dániel
Origo.hu/888

„Néztem a Pride-on készült fotókat, amelyeket a baloldali politikusok töltöttek fel a különféle közösségi média felületeikre. Volt itt szivárványos arcfestés, szivárványos zászló, szivárványos minden. Ezek ugyanazok a politikusok, akik mindennel képesek pózolni, de tényleg mindennel, csak a magyar zászlóval nem. Attól valamiért nagyon ódzkodnak. Talán nem érzik annyira magukénak.

Azt már tudjuk jól, hogy a hazai baloldal finanszírozása külföldről érkezik, úgy fest, hogy nemcsak a pénz, hanem az eszme is. Nyugaton már bevett gyakorlat, hogy

Baloldali politikusok, mintha kötelező lenne, kivonulnak a Pride-ra és ott szelfizve mutatják, hogy mennyire borzasztóan elfogadók.

(Szabó Tímeáról sok minden eszembe jut, de az elfogadás pont nem, viszont ez most más téma.) Szóval a politikusok ott vannak és valójában álszent módon csak a politikai pecsenyéjüket sütögetik. Ugyanez a helyzet Magyarországon is. Most őszintén! Egy Kunhalmi Ágnest vagy Gelencsér Ferencet hol érdekelnek az lmbtq emberek jogai vagy lehetőségei? Sehol! Az égvilágon sehol! Ők a Pride-ra is azért mentek, hogy a következő választáson hárommal több szavazatot kapjanak és végre megdicsérje őket a globalista megrendelő, hogy csináltak is valamit. Három fotót.”

Nyitókép: Balint Szentgallay / NurPhoto / AFP

 

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 36 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
bagira002
2023. július 24. 02:53
Kommunista gyökerű 100 millió embert legyilkoló gépezet tömeggyilkosok utódai , összeférhetetlenek . Eszméjük is nyugati agyakban képződik . Kommunista eszme nyugatról indult ki világhódításra (Engels-Marx-Lenin-Sztalin ) Hitlert is ide sorolhatjuk Kommunizmus kisöccse a nácizmus . Keleti nyugati részek egymástól koppintották le a tömeges népirtást , csak hogy a nyugati tőkés részre visszatért egymást ötvözve , most a tőkések terjesztik . Világ kifosztására terrorizmusra emberiség elleni eszme , ahol gyökeret vert ott népirtás szenvedés. Brüsszelben is gyakorolják .Nekik egy ember eltaposott porszem fogyóeszköz Ukrán vágóhíd a példa .
alenka
2023. július 19. 15:05
A buzi .....valamik ,lehet ezeket identifikalni...mik is?....és mit akarnak erőszakkal.?...
orbanegybudoscigany
2023. július 19. 12:12
Mire büszke a rubelljobboldal? Hogy kilóg putyin seggéből?
tapir32
2023. július 18. 20:19
A jobboldali konzervatív gondolat szerves fejlődés eredménye. Jobboldali és konzervatív mindaz, amivel szemben a baloldal létrejött. Egy ellen-mozgalom szükségképpen foglya marad annak, ami ellen támad! Tkp. baloldali kultúra nincs is! Baloldalon csak ideológiák vannak! A kultúra eredendően jobboldali és konzervatív! A nyílt társadalom, mint társadalomfilozófiai elképzelés az 1960-as évek végére megbukott. Ma már a nyílt társadalom utópiája egy anakronizmus. Ha egy utópia megvalósul, az mindig totalitarizmushoz vezet. A provokáció az intolerancia és a szocializálatlanság megnyilvánulása.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!