Mi lesz augusztustól a rezsicsökkentéssel? Reagált a kormány

2023. július 31. 12:37

„Hiába követeli Brüsszel és a baloldal az intézkedés eltörlését, a kormány nem enged” – áll az Energiaügyi Minisztérium közleményében.

2023. július 31. 12:37

Az Energiaügyi Minisztérium közleménye szerint „hiába követeli Brüsszel és a baloldal az intézkedés eltörlését, a kormány nem enged”.

A rezsivédelem a továbbiakban is változatlan formában és feltételekkel garantálja Európa legalacsonyabb áram- és gázárait a magyar családok számára. Hiába követeli Brüsszel és a baloldal az intézkedés eltörlését, a kormány nem enged, megőrzi a rezsivédelem vívmányait az Energiaügyi Minisztérium (EM) hétfői közleménye szerint.

A tárca tájékoztatása szerint augusztustól maradnak a rezsicsökkentett árak, ahogy a jövő évi költségvetésben is biztosítják a rezsivédelemhez szükséges pénzügyi alapot.

A rezsicsökkentés működik: a magyar háztartások több mint háromnegyede rezsicsökkentett árat fizet, az átlagfogyasztásig ez havi 181 ezer forintos támogatást jelent minden családnak – áll a közleményben.

(MTI)

Nyitókép: MTI/Kovács Tamás

 

Összesen 14 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
olajfa1
2023. július 31. 16:11
Újabb ok a "jogállamisági vizsgálatra"... Eva Kaili vezetésével!...
ördöngös pepecselés
2023. július 31. 14:22
hát gyurcsányisták, még sokáig szoptok ti még a partvonalon kívül mert provinciálisak vagytok
jevgenyij-viktorovics-prigozsin-2
2023. július 31. 14:07
Jól képzett magyarokat várunk orosz távol keletre! Mérnökök, villanyszerelek, hegesztők, víz-gázszerelők, építőipari szakemberek. Lakás, rezsi fizetve. Ingyen óvoda, iskola, eü.-i ellátás. Havi 100.000-150.000 rubel. Ebből félre tudtok rakni havi minimum 50-80.000 rubelt. Kocsi, vadiúj lakás, modern berendezéssel. Havi 2 hét tengerparti nyaralást fizetünk. Étterembe jártok enni, mozi, színház, modern gym, uszoda, szauna, gyors internet. Nâlunk 4-5-ször olcsóbb minden de szó szerint minden. Egy tojás 20 ft egy kiló kenyér 300 ft a legdrágább helyeken. Nálunk bizotnság van, rend, fegyelem. No unió, no gender, no cigánybűnözés. Várunk magyarok!
jevgenyij-viktorovics-prigozsin-2
2023. július 31. 14:01
Gyertek Oroszországba! Nálunk egy 50 négyzetméteres lakás vagy panel összrezsije (víz, gáz, áram, szemétdíj) havonta 15.000 ft. Télen is nyáron is!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!