Megvan, mi lesz A PAD-dal

2023. július 27. 15:59

Még egyszer, utoljára, nyolcadjára is átfestik, annak összes, valaha létezett variációját meg akarják mutatni a Meme múzeum látogatóinak – írja az Index.

2023. július 27. 15:59

A hatalmas karriert befutott Tompa utcai pad – amelyet összesen hétszer festettek át – a budapesti Meme Múzeumba került, ahol még egyszer, utoljára, nyolcadjára is átfestik, annak összes, valaha létezett variációját meg akarják mutatni a látogatóknak – számol be az Index.

A ferencvárosi pad az elmúlt hetekben alaposan felforgatta a magyar közéletet, 

miután egy hét leforgása alatt hétszer festették át: volt már többek között szivárványszínű, zöld-fehér, piros-fehér-zöld és hagyományos barna is. Később egy fólia került rá, és egy feliratot is elhelyeztek rajta. 

A padot végül elszállították a helyszínről, és mostanáig nem is lehetett tudni arról, mi lesz a sorsa. Az RTL azonban megtudta annak a múzeumnak a tulajdonosától – Heller Z. Pétertől –, amely egy Károly körúti lakóház első emeletén található, és ahol a mémtörténelem olyan híres tárgyait őrzik, mint például a Magyar Kétfarkú Kutya Párt csirkejelmezét.

 

Nyitókép: Facebook

 

Összesen 42 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
connorj
2023. augusztus 03. 03:43
Lehet ezt is választani: https://www.amazon.com/Pride-Dildo-Silicone-Rainbow-Suction/dp/B018UOT26A
connorj
2023. augusztus 03. 03:41
❤️🧡💛💚💙💜🤍 https://m.youtube.com/watch?v=SW0bRpdPnUE
connorj
2023. augusztus 03. 03:40
Nekem is megvan az összegzéssem: https://www.megismeres.hu/cikkek/antropozofiai-szemleletu-irasok/homoszexuaitas-es-szabadsag
apoa
2023. augusztus 02. 23:57
Ennyire futja a fantáziájukból. Padfestés 10x, kordondöntés 11x
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!