Ezek a gazemberek a kormányban konkrétan veszélyeztetik a magyar dolgozók életét

2023. június 21. 16:35

Elég volt Magyarország ökogyarmatosításából!

2023. június 21. 16:35
null
Szabó Tímea
Szabó Tímea

„Új, 500 milliárdos kínai akkumulátoripari beruházást jelentett be Szijjártó Péter. A kínai gyárról 2 dolgot lehet tudni:

1. eddig gyerekmunkával bányászott kobaltot használt Afrikában.

2. Eddig csak a Demokratikus Kongóban, Zimbabwéban és Indonéziaban dolgoztak, de a magyar külügyminiszter mindenkit megnyugtatott: ott MINDEN szabályt betartottak.

Ez akár vicces is lehetne, ha nem lenne ennyire rémisztő és felháborító.

Tekintettel a néhány héttel ezelőtti iváncsai akkugyárban történt mérgezésre, amikor több tucat dolgozót kórházba szállítottak, vagy a koreai SungEel bátonyterenyei akkufeldolgozójában egy hete történt a tűzesetre, vagy ugyanitt arra a szintén nemrég történt esetre, amikor a mérgező, rákkeltő anyagok miatt maguk a hatósági ellenőrök lettek rosszul a gyárban, vagy éppen a jászberényi akkugyárban 2021-ben történt tűzesetre, amikor 10 városból 80(!) tűzoltó küzdött a lángokkal - minden okunk megvan a bizakodásra.

Eggyel komolyabban: ezek a gazemberek a kormányban nem csak a környezetünket, ivóvizeinkez és termőföldjeinket teszik tönkre az ázsiai akkugyárakkal, de konkrétan veszélyeztetik a magyar dolgozók és a gyárak környékén élők egészségét, életét. Elég volt az ország kiárusításából, elég volt Magyarország ökogyarmatosításából! Ez annyira irracionális és nonszensz, hogy normáliis és jóérzésű ember ilyet a saját országával biztosan nem csinál.”

Nyitókép: Facebook 

Összesen 102 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
august
2023. július 20. 07:40
:) Amúgy vicces a hangsúlyeltolódás, mivel már a külföldön is szaporodó akkumlátorgyárakra nem lehet minden szart és káros, -ökokatasztrófát jósoló ökörséget rákenni, most már a gyerekmunkával bányászott kobaltbányákról kell propagandát gyártani. Ilyen undorító ellenzék a világon nem létezik.
syphax
2023. június 23. 09:22
TE MAGAD VAGY AZ ELSŐ SZÁMÚ SZUPERGAZEMBER gyenyó szabótimi-szarcsomó-okádékgombóc--ÉS NEM A KORMÁNY. TE ARRA SEM VAGY MÉLTÓ, HOGY KINYALD A SEGGÉT A LEGUTOLSÓ HELYETTES ÁLLAMTITKÁRNAK A MI MAGYAR KORMÁNYUNKBAN--TE BAROM, TE ÁLLAT!!! PFÚJ! MÉG RÁDNÉZNI IS ROSSZ!
solothurn
2023. június 22. 09:50
Újból hülyeséget rikácsol a valaha a CIA által kiképzett kivénhedt politkurva!
Obsitos Technikus
2023. június 22. 09:06
Ez hülye.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!