David Pressman megint nem bírta ki: így reagált Orbán Viktor Twitter-bejegyzésére

2023. június 12. 22:09

Nem csak Orbánnak, de Francis Ford Coppolának is odaszúrt.

2023. június 12. 22:09
null

Amerika magyarországi nagykövete, David Pressman ismét nem bírta ki, hogy ne álljon bele az őt fogadó ország kormányába. 

Ahogy korábban a Mandiner is beszámolt róla, Orbán Viktor miniszterelnök egy, a Keresztapából vett giffel reagált a hírre, hogy Soros György nyugdíjba vonul, és fia, Alexander Soros veszi át a helyét.

Pressman nem tudta szó nélkül hagyni, és Twitter-bejegyzésben állt bele egyszerre Orbánba, és a Keresztapa filmek rendezőjébe, amikor azt írta: 

„Az ilyen kutyafitty összeesküvés-elméletek pont olyanok, mint A keresztapa III. Kiszámíthatóak és aggasztóak.”

Nyitókép: MTI/Koszticsák Szilárd 

Összesen 215 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Palatin
2023. június 17. 17:34
Én tulajdonképpen azt várom már, hogy mikor lesz Pankotai Lili az amerikai követség díszvendége. Gyöngyösi után ez több mint egy logikus lépés lenne. Pressman már biztosan dédelgeti ezt a gondolatot. Lilike nagyon bele passzol, a nagykövet úr ideológiai kacat-gyüjteményébe.
Palatin
2023. június 14. 10:51
Orbán rendkívül találóan reagált a hatalomátadásra a Soros-maffia élén. De reméljük, hogy a Kis-Sorosnak van annyi esze, hogy az apja pénzét a férjével gyorsan elveri. Én reménykedem abban, hogy az a megveszekedett, megátalkodott, sátáni, végtelenül önzö, élösködö hozzáállás a világhoz, ami az öreg Sorost ismertté tette, az egy olyan ritka emberi tulajdonság, hogy talán a csemetéjében, - jóval kisebb mértékben -, fordul elö. Egy Hasfelmetszö Jack sem születik minden 50 évben, és a gyerekei sem szokták örökölni a fater sátáni tehetségét.
nempolitizálok
2023. június 13. 13:44
Mit csináltak ezek a Pressmanék amerikában. Külön törvényt kellett hozni egy államban, hogy közkönyvtárak nem tilthatnak be könyveket. Ez az USA valamikor a szólásszabadság és demokrácia mintaképe volt, de aztán jöttek a libsik. Könyveket betiltanak, ellenzéki jelölteket lesittelhetnek, választásokat összecsalnak, miközben Pressman bennünket oktat demokráciából. Akik egyébként épp azért próbáljuk lerúgni magunkat az amerikai libsiket, hogy ne járjunk úgy mint az amerikaiak.
Lotti
2023. június 13. 11:01
Újra és újra bántja a mandineres közönség ezt a csini Pressman asszonyt. Hát szabad így a nőkkel bánni...?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!