Lövöldözést tervezett egy diáklány Tatán, a TEK is kivonult

2023. május 20. 11:03

Egy felső tagozatos diáklány fenyegetőzött.

2023. május 20. 11:03
null

A tatai Vaszary János Általános Iskolában a Terrorelhárítási Központ intézkedésére volt szükség, miután egy diák lövöldözést tervezett – írja a Kemma.hu

A Komárom-Esztergom vármegyei hírportál információi szerint egy felső tagozatos diáklány miatt értesítették a hatóságokat.  Az intézményhez a Terrorelhárítási Központ (TEK) is kivonult, ám akciót végül nem hajtottak végre. A portál szerint a diák csupán feltűnősködni, vagánykodni, menőzni akart, de szavai mögött valós szándék nem volt. 

Úgy tudni, a diáklánnyal közvetlenebb kapcsolatban álló diákok, vagyis az osztálytársai szüleinek tartottak tájékoztatót az esettel kapcsolatban. Egyesek szerint a gyermek a közelmúltban történt iskolai lövöldözések miatt úgy érezhette, ez jó út az érvényesüléshez.

Nyitókép: MTI/Mihádák Zoltán. Illusztráció.

Összesen 34 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Ronon
2023. május 21. 20:48
A kislány véletlen nem egy ukrán menekült család kölyke és azért kattant meg? Főleg most hogy elvesztették Bahmutot.:D Jól tette a TEK hogy kiment érte!
-Zsolt-
2023. május 20. 13:08
Hűha! Megint ráküldték a holdjárós droidokat valami nagyszájú tinilányra? 🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣
Lami66
2023. május 20. 13:04
Inkább vonuljanak ki százszor feleslegesen (baloldal legalább rendőrterrorozhat kedvére), mint hogy egyszer ne érjenek ida időben.
adrás
2023. május 20. 13:00
Hagyni kell ezeket a hülyéket?aztán azért is azorbán a hibás ha megtörténik a baj. Jobb megelőzni mint később elszenvedni!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!