Újra kapható a Pilóta keksz

2023. május 19. 12:13

Hosszú és ínséges időszak ért véget.

2023. május 19. 12:13
null

Hónapok óta hiány volt az itthon kapható egyik legnépszerűbb édességből: a Pilóta kekszből. A terméket gyártó Mondelez Hungária a Telexszel péntek délelőtt közölte, 

újra gyártják a Pilóta kekszet, és mától egyes boltokban is kapható.

A közlemény szerint a Győri Keksz székesfehérvári gyárában április végén indult újra az ikonikus keksz gyártása és péntektől meg is kezdődik a termék kiszállítása a kiskereskedőkhöz, azaz a boltokba. Abban bíznak, hogy júliustól újra kapható lesz országszerte. Megjegyzik, első körben a klasszikus Pilóta tér vissza a boltokba, majd júliustól a Pilóta Tripla kakaós is kapható lesz.

Nyitókép: Facebook

Összesen 55 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Brandon the great Negro
2023. június 05. 15:54
Utoljára '92-ben ettem klasszikus kimért pilóta kekszet. Eszik a törpék a játszótéren az oreot, és nem tudják. Régen minden jobb vót.
Igazszó
2023. május 19. 20:07
Nyomokban emlekeztet az eredtire. Egyébként szar.
tevevanegypupu
2023. május 19. 19:22
Ezekkel a termékekkel azt kellene tenni mint a cukrászokról elnevezett tortákkal vagy a régi, ismert süteményekkel. Nem szabadna eredeti nevükön nevezni, anem Esterházy szerü torta, krémes szerű sütemény..stb..stb..Egyébként van egy jó minőségellenőrző módszer, elég régen rájöttem: ha a kapott becsomagolt sütemények könnyűek, nyugodtan vissza is lehet adni az eladónak..egy jó süteménynek súlya van az igazi vajtól, tojástól, cukortól, liszttól, diótól..stb..
Csányi Gyuri
2023. május 19. 14:39
És azzal a - szintén győri - csokis, mogyorós pereccel mi lesz?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!